Toffelsöndag

Processed with VSCOcam with hb1 presetHar spenderat större delen av dagen i de här puffiga sakerna, inte dumt. Just nu ligger grodan och sover, men när han vaknar är planen att vi ska ge oss ut i solen (SOLEN!!!) och jaga rätt på en bulle åt lilleman. Lagom aktivitet tycker jag.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet känns så sabla skönt att vi äntligen börjar friskna till här hemma. HATAR att vara sjuk, på så många olika sätt. All pepp försvinner och man ska bara ta sig igenom timmarna liksom. Vidrigt. Men men, nu är det snart över!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetOch nu rycker det verkligen i alla mina celler att få komma igång igen. För det är SÅ mycket skoj som jag har att se fram emot, och att ta tag i:

– Efter vattenläckan från h*vetet så är glammisoffice ÄNTLIGEN återställt, så att få komma tillbaka till ett fint kontor med mina rara glammisar ser jag SÅ mycket fram emot!

– Har typ tusen fina bilder som jag vill ta till el bloggo, och är sjukt sugen på att BLOGGA LOSS! Har varken haft tid eller ork eller möjlighet de senaste veckorna, så det liksom spritter i blogg- och fotonerven.

– PODDISEN! Å vad mysigt det ska bli att spela in den! Och att träffa Jossan, känns som att det var evigheter sen nu.

– Det har slunkit in ett gäng uppdrag på sistone som är EXTREMT roliga, can´t wait to tell you! Jag ska bland annat vara konferencier för ett event inom kort. Konferencier! Det blir premiär för mig på den fronten, sjukt kul. Jag säger som Pippi: ”Det har jag aldrig gjort förut, så det går nog jättebra!”.

– Ser också vansinnigt mycket fram emot att ta på mig mascara och en fräsig outfit. Visst, jag älskar mysiga hemmakläder – men INTE dygnet runt två veckor i sträck. Får spunk!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetSå nu räcker vi ut tungan åt den här sabla sjukdomen och slänger ut den genom fönstret!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej fina Vanja! Hoppas du kryar på dig snart!

  Såg den fina greyhound-statyn i bakgrunden på en av bilderna och eftersom jag är helt kär i italian greyhounds (men inte kan köpa en egen) så skulle jag så hemskt gärna ha den lilla statyn som ett substitut! 😀

  Kram!

  Rose 2016-03-03 16:29:44 http://None
  Svara
 • Bilden på Emma Watson längst upp är ju to die for! Pippicitatet ska jag försöka leva mer efter och jag måste ju också börja använda ordet spunk mer, bästa ju! 😀

  Amanda 2016-02-29 14:41:42 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara
 • Hej Vanja! Jag har lyssnat på din och Josefins podd ett tag till och från och häromdagen halkade jag in på din youtube-kanal. Jag vill bara säga att jag ääälskar Familjen Wikström Malmqvist och era härliga vloggar! Jag blir så peppad att hitta på saker med min kille, ni verkar ha det så mysigt ihop. Dessutom har du en väldigt inspirerande stil, och Iggy är ju så vansinnigt gullig. Hoppas ni fortsätter vlogga läääänge för nu längtar jag varje dag efter ett nytt videoklipp från er! Tills vidare plöjer jag arkivet med glädje 🙂 Kram

  Rebecka 2016-02-28 16:24:23 http://None
  Svara
 • ooooh whaaaat! Konferencier! SPÄNNANDE! 😀 krya krya krya!

  ellen 2016-02-28 16:19:39 http://ellfi.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!