Sakta men säkert

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset…så går det framåt här i sjukstugan. Iggys matlust har dock varit på noll trots att sjukdomen är nästan över. Tydligen kan det bero på penicillinet har vi läst oss till. I dag är sista dagen vi behöver putta i honom det dock, så från och med i morgon bör saker och ting kunna återgå till en mer normal nivå på matfronten hoppas vi. Han har blivit en sån liten spinkis, min fluffiga bebi. Men men, tur att han hade lite att ta av då.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetNu när Iggy har fått upp lite geist igen blev jag faktiskt sjukt glad över ett bud som damp ner i fredags. Det var en stor påse fylld med massor av roliga leksaker. Budet var från Nordsjö som ville puffa för sin nya väggfärg som är extra lätt att göra ren, så man fick tre plattor med de olika kulörerna – och sen en massa grejer att grisa ner dem med. Fingerfärg, pennor, lekdeg, klistermärken, glitter…ja – MYCKET att pilla med helt enkelt. Men det bästa av allt?

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetJo, i påsen låg också ett paket Mums Mums! Och det var SÅÅÅÅÅÅÅ…..mumsigt. Hade glömt bort hur rackarns gött Mums Mums är, har inte ätit det på mååååånga år. Men ojojoj så smarrigt det var! Och bästa namnet EVER! Hur sjuttsingen kommer man upp med ett sånt namn? Hur gick diskussionerna när det spikades? Hade SÅ gärna velat vara en fluga på väggen…

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetIggy tyckte också att Mums Mums var…mumsigt!

Nu känns det i alla fall som att det bara kan gå uppåt, så sakta men säkert ska vi väl vara tillbaka på banan. Rent psykologiskt känns det bra att FEBERuari är över från och med i morgon. Pust.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Härligt att det går på rätt håll nu!
  Det är dock skottår så februari är över först på tisdag, höhö

  Sofia 2016-02-28 16:38:23 http://None
  Svara
 • Hoppas ni alla tre är tillbaka på banan snart. Usch och fy för FEBERuari… 🙁 bamsekramar till er! <3

  ellen 2016-02-28 15:58:10 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Så skönt det verkar gå åt rätt håll nu för er!
  Sover du inne hos Iggy igen? Hur är det med Niklas? Har han kunnat sova? Med tanke på hans videohälsning. Lider med honom för vet själv vilket helvete det är att ha riktiga sömnproblem.
  Varma kramar till er

  Malin 2016-02-28 15:22:25 http://None
  Svara
 • Skönt att det är på bättringsvägen! 😀 För mig var det också superlängesen jag åt mums-mums, blev lite inspirerad 😉

  Amanda 2016-02-28 13:15:08 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!