Fredagspepp

united screensOvan ser ni en bild som jag snott från en artikel i Dagens Industri Digital på Malte, Natalie och Stina från YouTube-nätverket United Screens som vår kanal tillhör. Ett rasande trevligt och kompetent gäng, samtliga mänskor på US. Love them. Att de fördubblat sin omsättning förvånar mig inte alls, YouTube är verkligen framtiden, och de förvaltar YouTubes innehållsskapare och möjligheter på allra bästa sätt, tycker jag.

HUR glad blir man inte då, när Niklas påtalar att det i samma artikel om United Screens i Dagens Industri Digital står följande:

 

united screens vanja wikström!!!!!!!! Att ens bli omnämnd i samma sammanhang som Sp4zie och Therese Lindgren är ju CRAZY BANANAS! HUR rackarns fräsigt liksom?! Jag tackar och bockar ödmjukast för att de valde att nämna mig, och känner mig GENAST ännu lite friskare. Hela artikeln går att läsa här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Wow så coolt men inte förvånad 🙂

  Johanna 2016-02-27 22:35:30 http://imittkrypin.itgirls.se
  Svara
 • what to say, det går bra nu vanja! 😀

  ISA 2016-02-27 16:40:58 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Wow! Så coolt!!!!

  Lotta 2016-02-27 13:52:02 http://None
  Svara
 • Är inte alls förvånad att de även nämner dig 🙂 du har verkligen lyckats skapa något stort Vanja. Även Niklas och Iggy är stora stjärnor, utan dem skulle det inte vara samma sak.
  Så ta åt dig av stjärnglansen, det förtjänar du! <3

  Hälsningar: Familjen Wikström-Malmqvists största fan

  Johanna 2016-02-27 08:26:06 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!