Sick as a dog

vanja wikströmOjojoj. Jag är sjuk som en rackarns hund. Gårdagen spenderades med att ligga och skaka i sängen i ett nedsläckt rum. 39 graders feber, ont ont ont överallt och så halsfluss på det. Pallade inte ens tänka, för bara det gjorde ont. VIDRIGT. Har inte varit såhär sjuk sen jag åkte på svinis för ett gäng år sen, och då var jag faktiskt rädd att jag skulle stryka med. Det här har inte varit riktigt lika illa, men nästan.

I dag känns det dock bättre. Febern är lägre, och halsontet något bättre. Så tänkte mest titta in och förklara läget. Iggy är mycket bättre, men fortfarande inte helt på banan. Vilken jävla pärs de här senaste veckorna har varit alltså. Att ha ett toksjukt barn, en man med extrema sömnproblem och sen bli svinsjuk själv på det är en rätt ohärlig mix kan jag säga.

Niklas har rattat allt de senaste dagarna, för jag har nästan varit oförmögen att ens röra mig, än mindre ta hand om ett sjukt barn. Men eftersom han inte kan sova alls när han sover med Iggy, så kan man väl lugnt säga att hans energinivå också är långt under minus. Att ratta sjukt barn och sjuk flickvän när man inte sovit själv på flera dygn är inte det lättaste. Som tur är är han inte sjuk. Än i alla fall.

Behöver jag säga att det här har varit bland det värsta vi har varit med om? Pust. Men men, nu är vi så långt nere på botten att det bara kan gå uppåt ha ha. Alltid nåt.

Vill i alla fall flagga för en härlig tävling som jag hade planerat att dra igång i dag, och nåt kul ska vi väl ha i misären, så den kommer upp inom kort. Kram på er!

(Var inte supersugen på att dokumentera mitt nuvarande tillstånd, så inlägget får illustreras av en fräsig bild från Verbierresan förra året.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Krya på er <3

    Sofia 2016-02-25 02:10:13 http://None
    Svara
  • Åh men fy då låter otroligt trist.. Hoppas du och Iggy blir på topp igen snart .. Riktigt tråkigt att vara däckad .. 🙁 ni är iallafall en riktig fighting familj ni och snart kommer ni ha dagar framför er av glädje och energi ska du se! Och låt oss hoppas att de rackarns baskiluskerna håller sig borta länge sedan. Stor krya kram<3

    Frida 2016-02-25 00:28:51 http://www.fempower.itgirls.se
    Svara
  • Hua vad jobbigt. Krya på dig!

    Linda 2016-02-24 23:42:10 http://None
    Svara
  • Stackars stackars stackars. Vi fick flunsy alla tre här, SAMTIDIGT! 2-åring med extremt hög feber och närhetsbehov och två päron med lika hög feber och extremt LITE närhetsbehov. Bah! Eftersom jag är gravid satte det sig som berget på mig och jag är nu inne på tredje veckan! Piggare är jag men fortfarande supersnorig, ont i halsen och huvudet. Hoppas ni blir kvitt detta fort! Stora kramar till er.

    Cissi 2016-02-24 20:52:24 http://None
    Svara
  • Att vara sjuk får en helt ny innebörd när man får barn. Innan var man sjuk rätt sällan och när man väl blev det så var det bara att bädda ner sig med en B&J-glassburk och se tv-serier tills man var frisk. Med barn är man inte annat än sjuk och man har oftast massor av saker man måste göra ändå, alternativt dåligt samvete för att någon annan får göra allt.

    Vår yngsta blev precis frisk från en rejäl flunsa och tack och lov verkar storasyster ha klarat sig. Stackars pappan däremot är fortfarande sjuk samtidigt som jag legat däckad i över en vecka med brutna revben efter en bakåtvolt i vår trappa. Får nog försöka väga upp hans slit när jag väl blir pigg!

    Men, det börjar bli vår iaf! Krya på dig!

    AC 2016-02-24 17:48:10 http://None
    Svara
  • Men huva, stackars!

    Jag snörvlar och har mig men det bryter inte riktigt ut, på gott och ont.

    Krya på dig!!
    Stor kram <3

    Karin & Z 2016-02-24 15:59:55 http://www.levareko.se
    Svara
  • Huvva, det låter verkligen inte som någon barnlek! Krya på dig & hela lilla familjen! Kram

    Amanda 2016-02-24 14:38:40 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Er fina matta i vardagsrummet, vilken size är det ni har, 160×230 eller 200×290? Och vilken färg har ni, cremevit/mörkbrun eller gråvit/grå? Tycker att den är så himla snygg?

    Mikaela 2016-02-24 14:30:12 http://None
    Svara
  • Men usch och fy! Vad jobbigt för er! Vi har tack och lov *peppar peppar* klarat oss hittills. Hoppas Niklas för det med och får sova snart! Skickar styrkekramar!! Krya på er!!

    Annie 2016-02-24 14:06:03 http://Anniewibeck.blogg.se
    Svara
  • Stackare :/ går igenom samma veva här. Ovant när man aldrig brukade bli sjuk så ofta innan ”dagisbarn”. Här har vi battlat feber och hosta med vår dotter sen i lördags och nu var det dags för båda oss att stryka med. Nära döden upplevelse typ. Tur det finns så en så bra blogg man kan kika in på när det inte finns mycket annat som man orkar!:-) krya på er <3

    Steph 2016-02-24 13:50:33 http://None
    Svara
  • Usch, krya på dig!!

    Paula 2016-02-24 13:18:21 http://livehealthier.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!