Iggys rum!

inspiration barnrumOkej, Iggys rum var läääänge lyans sorgebarn – där slängde vi in allt möjligt skräp som inte fick plats någon annanstans. Men för ett tag sen gjorde vi slag i saken och styrde upp och fixade till, och nu har Iggys rum faktiskt blivit riktigt mysigt! Det är inte klart än, men tänkte visa hur långt vi har kommit. Häng med!

 

inspiration barnrumÄLSKAR den prickiga lampan som vi hittade på Afroart. Vi vill gärna skapa ett barnrum som känns lekfullt och fint på samma gång, och prickar är ju precis just det – lekfullt och fint! Vi köpte en illgul lampsladd på järnhandeln, det blev extra fint.

Sänghimlen från Ikea tyckte vi också satt som en smäck. Tror den kostade 199 pix, och den gör SÅ mycket för att rummet ska känna ombonat tycker jag. På insidan av den har vi klistrat fast självlysande stjärnor.

 

inspiration barnrumEn brodyrlängd som min mormor gjort satt som en smäck på kakelugnen.

 

inspiration barnrum…och själva eldningsluckan fick bli bokhylla.

 

inspiration barnrumPå en stege har vi hängt upp några grejer som känns extra mycket Iggy. Hans älskade kepa, och en surf(såklart)tisha från när han var liiiten. Stegen stod först i vårt sovrum, men vi tyckte att den passade bättre i Iggys rum. Den är från Ellos och hittas här.

 

inspiration barnrum

inspiration barnrumSom ni vet så älskar vi att inreda med djur (SÅ roliga ju, och SÅ snygga!), så givetvis skulle Iggy få en rådjurskompis på väggen! Perfekt att hänga pyjamasen på också. Rådjuret hittas här.

 

inspiration barnrumÄLSKAR den här molnkudden! Den hittade vi på Ikea.

 

inspiration barnrumAtt golvytan ska vara extra mysig i just ett barnrum känns viktigt, eftersom kiddos hänger så mycket på golvet och leker. Getskinnet fyndade jag på Rusta för 200 pix, och Iggy tycker det är såååå mysigt. Gillar också att ha kuddar på golvet, känns som att man lyxar till golvytan mer då, plus att det är skönare för la mama eller la papa att plantera rumpen på nåt mjukt när det är lekdags.

Mattan ÄÄÄÄLSKAR jag också – perfekta kombon av lekfullt och stilfullt tycker jag. Den är från Ellos och hittas här.

 

inspiration barnrum

inspiration barnrumOch på tal om att mysa till golvytan – HUR härlig är inte den här puffen? I love it! Iggy älskar den också, väldigt rolig att både sitta på och att rulla omkring. Puffen hittas här.

 

inspiration barnrumJa, det är så långt som vi kommit. Vi tycker att det känns superbra so far, och Iggy äääälskar sitt rum! Så himla mysigt att han fått sitt eget space. Nu behöver vi få upp lite grejer på väggarna, och hitta någon mer förvaringsmöbel där man lätt kan slänga in ett gäng leksaker. Fortsättning följer!

I samarbete med Ellos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Såå fint! Det är verkligen superkul att se hur eran fina lägenhet bara blir finare och finare! Inspireras som bara den! Jag satt just och tittade på min favoritsida när det kommer till barnrumsinspo och hittade en ballonglampa!! Tänkte direkt på Iggy, ni finns verkligen med i tankarna! Har sagt det förr men säger det igen! Tack för att vi får hänga med! Ballonglanpan finns på la maison. Krya på er!

  Linda 2016-02-24 11:16:01 http://None
  Svara
 • Åh så mysigt! Så smart med att ha puffigt på golvet ju:) där barnen hänger lixom

  Frida 2016-02-24 10:33:14 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag vad den vita väggfärgen ni har i lägenheten heter? Om du vet hur den är bruten 🙂

  Josefin 2016-02-23 20:48:28 http://None
  Svara
 • Hej Vanja! Jag har för mig att ni handlade några festliga prickar att fästa upp på väggen i Iggys rum för ett tag sedan? Tyckte de var så himla fina

  Johanna 2016-02-23 19:44:45 http://None
  Svara
 • Åh, shit vad fint! <3

  Elvira 2016-02-23 17:08:51 http://elvirakavallin.se
  Svara
 • Hej Vanja! Jag håller på att toklyssna på podden och medan jag röjde hemma i lägenheten idag var det sminkavsnittet som var på i bakgrunden. Jag hörde att du har problem med att dina ögonbryn inte riktigt vill växa ut igen och vill bara tipsa om ögonfransserum. Har inte testat själv då jag inte har samma problem men har sett flera personer som använt detta och fått kanonfina resultat. Prova kan man ju alltid, kram! 😀

  Amanda 2016-02-23 16:48:36 http://None
  Svara
 • Åh så fint!!!!! Men Vad hände med prickarna från Fyndiq? Var så excited på att se dem <3

  M 2016-02-23 15:34:38 http://None
  Svara
 • Tips som ni kanske redan tänkt iofs är att hitta någon fin låda, kanske en smal äldre resväska el så för att slippa plast som skjuts in under hans säng 🙂 bra förvaringsyta där under och skjuter man in något fint där kan det bli en trevlig detalj. Alt någon låda som inte ens syns där under, också gångbart. Det kan ju svälja en del leksaker

  Alexandra 2016-02-23 12:27:22 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!