Inredningsporr

inspiration kök

inspiration kökOkej hörrni, nu bryter vi av sjukstugebölandet med lite inspo! Som ni vet älskar jag att inspireras av (och kopiera ha ha!) andra. För det mesta hittar jag dessa mänskor på Instagram, som jag ju döpt om till Inspirationstagram eftersom jag hittar så mycket vardagsglädje där på alla fronter; mat, kläder, resor, inredning – you name it, Inspirationstagram´s got it!

Jag har ju tidigare tipsat om Yara Michels (här och här) och Lizzy von der Ligt (här), två awesome brudar som inspirerar stort på stil- och entreprenörsfronten. Idag är det dags för ett tips till, en tjej som jag följer på Instagram och vars fantastiska inredningsbilder alltid lyser upp mitt flöde. Hon heter @annacate, och det är hennes kök ni ser ovan. HUR drömmigt?

Hennes makalösa hem ligger just nu ute till försäljning, så jag passade på att låna ett gäng bilder för att visa er ett av de vackraste hemmen jag någonsin sett. Häng med nu:

 

inspiration kök

inspiration kök

inspiration vardagsrum

inspiration vardagsrum

inspiration vardagsrum

inspiration vardagsrum

inspiration vardagsrum

inspiration hall

inspiration badrum

inspiration badrum

inspiration sovruminspiration sovrum

inspiration sovrum

inspiration sovrumJa, ni ser ju. Ren å skär inredningsporr. LJUVLIGT! Bilderna har jag lånat från Entrance Mäkleri, hela annonsen och alla bilder hittas här. Kan varmt rekommendera er att spana in @annacate på Inspirationstagram, kommer ju bli extremt spännande att följa hennes flytt och hur hon kommer utforma sitt nya hem. GÅR ovan fantastiska inredning att toppa? Oklart, men jag kommer i alla fall följa det med spänning…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så jäklans snyggt!

  Trendsy 2016-03-20 18:55:59 http://nouw.com/trendsy
  Svara
 • Helt klart mer upphetsande än vanlig porr.. önskar jag hade råd. ÅH!

  ISA 2016-02-22 17:18:25 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Men ååh så fint! Färgerna, tapeterna, takhöjden.. Så smakfullt på ngt vis! Eller på alla vis 🙂 tack för tipset! Ska genast gå in på inspirationstagram 😉
  /Från en som älskar inredning (och jobbar med det).

  Lova 2016-02-21 22:38:28 http://None
  Svara
 • Ljuvlig inspo! SÅ fint!!

  Elin Söderholm ❤ 2016-02-21 22:32:37 http://elinsoderholm.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!