Inblick i sjukstugan

[youtube id=”Jyr7Ik95rCY”]
I ovan klipp får ni en inblick i vårt sjukdomsträsk. Varning utfärdas för extremt härjad la mama (inte direkt insta-inspo, mer diskbänksrealism-inspo, men sån behövs ju också ibland) och en väldans ynklig groda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh era stackare, hoppas att ni mår bättre snart! Starkt och fint att visa upp dessa sidor också, viktigt att allt inte bara är solsken på internet jämt. Stark och vacker Vanja!

    Julia 2016-02-22 17:51:06 http://None
    Svara
  • Krya på er! <3

    Sofia 2016-02-22 04:41:09 http://None
    Svara
  • Åh… lilla Iggy! Hoppas att han mår supderdupermycket bättre när han vaknar imorgon.
    Och att ni får sova gott inatt! Kram till er!!!

    Svara
  • Till Christel som kommenterat här ovan, får jag fråga vad exakt du vill uppnå med din kommentar? Jag upplever den som väldigt onödig och framförallt skuldbeläggande. Alla har vi olika gränser: vissa delar ingenting med någon alls, vissa enbart med sin familj och andra i flera forum. Personligen tänker jag att den skara som tar del av Vanja, Niklas och Iggys vardag bryr sig genuint och Vill veta, som det vore en slags familj. Var och en kan nog avgöra själv var ens integritets gräns går.

    Hoppas Iggy snart blir frisk!!

    Lina 2016-02-21 16:02:35 http://None
    Svara
  • Hoppas Iggy mår bättre! Såg precis Niklas och Iggy genom fönstret, traska förbi vårt hur här på Erstagatan. Stor kram <3

    Sanna Westman 2016-02-21 14:22:35 http://None
    Svara
  • Så ofattbart tycker jag hur man kan välja att dela med sig av sånt här. Men även intressant hur man kan vara så olika. Jag skulle ALDRIG dela med mig av liknade saker med min dotter, speciellt inte när hon är sjuk. Skulle känna mig som den sämsta föräldern ever om jag prioriterade att filma när vi är och besöker doktorn. Så sjukt tycker jag hur folk tappar perspektivet, tappar integritet för sig själv och sitt barn. Hur kan man vilja bjuda in massa främmande människor i ens privatliv på detta sättet och hur kan man vara intresserad av att ta del av det här? Jag är uppriktigt fascinerad. Tycker det är skrämmande på något vis, om det inte publiceras på youtube, blogg eller instagram så har det inte hänt, typ så känns det.

    Christel 2016-02-21 12:48:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!