Det stora köksinlägget

vanja wikström kökOkej sötisar, jag har ju som jag nämnde nyligen heeeelt missat att visa upp hur vårt kök har blivit efter allt fix and trix. Sorryborry! Men den som väntar på nåt gott heter det ju he he, så nu kör vi!

Ni som hängt med sen tidigare vet ju att jag och Niklas flyttade in i vår nya lya i april förra året (här hittar ni ett inlägg från självaste flyttdagen och här hittar ni ett YouTube-klipp från samma dag). Sen dess har vi renoverat och renoverat & fixat å trixat, för även om lyan var LJUVLIG i sin stomme, så var det MYCKET som behövdes göras på uppfräschningsfronten.

Nu, sisådär 10 månader senare, börjar vi så smått få ordning – och ni har verkligen fått följa med på hela resan; från ax till lyxlimpa! Målet med köket var att få till en så stor förbättring som möjligt, med så små medel som möjligt. Vi ville inte/kunde inte/hade inte råd att bygga om det från grunden, så vi har försökt piffa till det så mycket det bara gått med så liten insats och så liten penning som möjligt.

Nu tar vi ett bildvarv!

 

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kök

vanja wikström kökVoilà! Vad tycker ni? Vi trivs tippetopp i alla fall! Och för att ni ska komma ihåg hur det såg ut innan så kommer här några klassiska Före & Efter-bilder:

 

vanja wikström kök 1Eftersom golvet, väggarna och skåpluckorna var så slitna tog värden hand om den delen. Vi valde det rutiga linoleumgolvet, fick nya vita skåpluckor och ommålat. Sen bytte vi skåpknopparna på egen hand, och rattade lite till med grejer som vi tyckte kändes härliga att fixa.

 

vanja wikström kök 3Vi investerade själva i nya vitvaror, och det har gjort SÅ mycket.

 

vanja wikström kök 2I hallen skymtar ni också den gamla bruna färgen som fanns i de flesta av rummen när vi flyttade in. HÄR hittas en house tour som vi gjorde några dagar efter flytten, då får ni se precis hur lyan såg ut när vi just landat i den. Oj oj oj vilken skillnad alltså. Jag känner typ inte igen lägenheten. Givetvis ska vi göra en ny house tour när allt är på plats precis som vi vill ha det, kommer bli så himla kul att se hur mycket vi faktiskt åstadkommit.

Sådär! Hoppas ni tyckte det var kul att få en uppdatering om köket. Det som saknas nu är tavlor, måste komma på vad vi vill ha på väggarna bara…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Heeej! Både jag och min pojkvän älskar eran kanal (och blogg såklart! Och podd! etcetc). Sist jag började kolla på en ny video som ni lagt upp, och jag blev ”påkommen”, så blev han på riktigt stött av att jag kollat utan honom och var tvungen att börja om videon på nytt med honom ^^

    Iallafall, vi håller på och ska måla om och vill ha lika krispigt perfekta vita väggar som er och undrar om du spontant vet vad ni målat med? Känns som en djungel av vita färger som är brutna hit och dit! Förstår så klart att det antagligen inte är något man lägger på minnet men måste chansa och fråga 🙂

    Irma 2016-02-24 00:35:15 http://None
    Svara
  • Åh, vart är det fina rullbordet / rullbänken med monsteran på ifrån?
    Lyckades få min nyblivna sambo att gå med på att köpa en exakt sån!

    Frida 2016-02-08 21:35:08 http://frida.spotlife.se
    Svara
  • Vilken skillnad! Supersnyggt och ljust!

    Ida 2016-02-08 15:00:48 http://nouw.com/idaolssonholmqvist
    Svara
  • JAG GÅR AV vad fint! Drömmen att hitta en hyresrätt som ser ut som en bostadsrätt?! Det är nästa steg i vår bostadskarriär för det är ju verkligen som du säger, kommer aldrig ha råd att KÖPA en lägenhet som är en lägenhet värd att köpa.
    Så glad för er skull!

    sarah 2016-02-08 12:57:26 http://reivinger.devote.se
    Svara
  • Åh så mysigt!

    Frida 2016-02-08 08:19:11 http://WWW.itgirls.se/fridanordenfors
    Svara
  • Jättefint

    Christina 2016-02-07 23:26:58 http://None
    Svara
  • Haha alltså jag vet inte vad som händer, jag kommenterade men det stod att det blev något fel så jag gjorde om. Men tror den kommentaren hamnade under inlägget om Iggys rum? Plus att den första kommentaren postades här ändå. Haha herregud så rörigt allt blev. INTE meningen iallafall, känns som jag spammat halva din blogg haha.

    Elin ❤ 21 år 2016-02-07 23:00:57 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Så så så fint! Ni är så himla duktiga!
    Förresten, jag tipsade om dig och din blogg tidigare ikväll (på min bloggis) och lånade då en bild ifrån din blogg. Hoppas det var okej? Annars plockar jag självfallet bort den!

    Elin ❤ 21 år, förlov 2016-02-07 22:52:27 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Så himla fint ni har fått det i köket och i resten av lägenheten med!

    Josephine 2016-02-07 22:29:31 http://None
    Svara
  • Åh så fint!! Duktiga ni är. Äälskar golvet

    Maja 2016-02-07 19:56:20 http://None
    Svara
  • Så himla fint och mysigt! 🙂 Jag älskar den där vagnen bredvidkyl/frys, så fint!!

    Matsdotter 2016-02-07 19:08:21 http://matsdotter.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!