Vanjas fluffskola – med pruttbonus!

[youtube id=”YCDcJoy4J-4″]
[youtube id=”UR4cQJuyA6w”]
I ovan klipp får ni dels se oss packa upp lyans senaste tillskott (en FANTASTISK vagn som är min nya favoritmöbel här hemma), och även se när detta tillskott fluffas.

Men! Det är Niklas som redigerar våra klipp, och jag kan väl säga att han…gör det mesta av det. UTNYTTJAR det, skulle man också kunna säga. Jag bad om en vacker logga och massa glitter för Vanjas Fluffskola-klippen, men (givetvis) blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Så, mina fina blogoliner – förbered er på mängder av pruttar, några bajskorvar och mycket mycket låg humortröskel när ni tar er klippet Vanjas Fluffskola. Pust.

Förbered er också på att se VÄRLDENS finaste vagn (hittas här för er som blir nyfikna) och en yta i vardagsrummet som går från att vara förfärlig till ljuvlig tack vare nyss nämnda fräsiga vagn – plus fluffande. Och ett gäng pruttar då. Pust igen. #RackarnsLaxen

I samarbete med Ellos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej!
  Har precis hittat er youtubekanal, din podd och din blogg och är redan fast, du verkar så härlig och inspirerande!Var har du köpt koftan du har på dig i videon? Såg jättemysig ut!

  amanda 2016-02-09 14:26:49 http://None
  Svara
 • ÅHH kan inte få nog av dina inredningstips!!! 🙂 Jag funderar över eko-deo som du skrev om för väääldigt länge sen nu.
  Har för mig att du skrev någon gång om att du testat några olika, men undrar om du fortfarande använder eko-deo och om du hittat någon som är bättre än någon annan? Är nämligen väldigt sugen på att byta ut armhåle-uttorkaren från ICA men har absolut ingen koll på var man ska börja i eko-deo-djungeln (även om det inte är gigantisk) och tänkte om du har något tips?

  Och tusen tusen tusen tack för en grym blogg, podd och allt det där andra 😀

  Angelica 2016-02-01 20:58:16 http://None
  Svara
 • Fiiiint!!! Beställde samma vagn nu hehe

  Sofia 2016-02-01 20:17:01 http://None
  Svara
 • SÅKLART mer fluffskola jättegärna!

  Cecilia 2016-02-01 18:46:37 http://None
  Svara
 • Wohoo, mera fluffskola – så inspirerande!!

  sandra 2016-02-01 15:53:23 http://None
  Svara
 • Hej, inte kopplat till ditt inlägg alls, men när jag kom in på din blogg nu så är den första reklambannern man ser från Akademikliniken där det står ”Hudöverskott eller putmage? En bukplastik kan vara hjälpen för dig.” Inget ont om plastikkirurgi, det kan säkert hjälpa många, men det passar verkligen inte att nämna två saker som folk kan ha- hudöverskott eller putmage och sedan uppmana till att kanske fundera på att operera det, speciellt inte hos en bloggare som så uppenbart tagit strid för att alla ska acceptera sig själva. Jag vet inte om ni får veta vad som syns alltid på era bloggar men tänkte att du kanske ville veta. Och för att förtydliga, ingen kritik mot varken akademikliniken eller dig, mer hur dom väljer att locka till att vilja operera sig och att det var just här.

  Nina 2016-02-01 13:34:23 http://feministdelegationen.se
  Svara
 • Hej Vanja,
  Helt annan fråga; för en tid sedan pratade (skrev?) du om ditt mineralpuder/foundation. Har försökt leta upp detta men kan inte hitta text om det. Jag blev iaf nyfiken och vill testa. Vilket märke är det?….

  Stort tack:)

  Ina 2016-02-01 09:58:12 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!