Hurra hurra hurra HURRA!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetIdag fyller min lilla lilla (stora!) groda TVÅ ÅR! Crazy bananas ju, på alla sätt å vis! Att det redan gått TVÅ ÅR känns helt galet. Och att vi för TVÅ ÅR sen INTE hade grodan i våra liv känns ÄNNU mer galet.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetHan fick i alla fall en kunglig firning i morse, fast på ett enkelt vis. Jag hade inte pysslat ihop handgjord konfetti, styrt upp en vimpelslinga, gjort en smoothie med randigt sugrör ELLER styrt upp ett presentberg. Näpp. Men Iggy fick en flådig sång framförd av mig och la papa, ett gäng ballonger som vi blåste upp i sängen och en massa massa kramar och pussar!

Sen körde vi frulle där han fick en macka med ovan ljus i – med extra extra EXTRA smör på (grodan skulle BARA äta smör om han fick bestämma själv), samt en stor skål med blåbär (som han älskar). Med sig till föris fick han två härliga bull-längder, så att de kan fira och fika. En finfin morgon!

Nu ska jag ut på stan och ratta ihop en present, eftersom den vi klickat hem visade sig vara slut i lager, nåt vi fick vi reda på i går kväll runt 23. Hmmm… Nåväl, hittar såklart nåt bra på stan. Sen blir det middag med Iggys kusin och tillhörande rasande trevlig mamma (Niklas syrra), och presentöppning.

Vi har försökt tagga till Iggy på det här med att det är HANS FÖÖÖDELSEDAAAAG och att det är en EXTRA ROOOOLIG DAAAG, men jag vet i ärlighetens namn inte riktigt hur mycket som gått fram. Men han blev rackarns glad för ballonger, extra smör och massa blåbär kan jag tala om. Nåväl – mot stan! Ska försöka hitta en sån där kassaapparat ni vet, med plastpengar som man kan stoppa i. Håll tummarna för att jag hittar en…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • När jag läser detta tänker jag att jag faktiskt följde er genom hela gravid vecka för vecka, och fortsatte sen med er kanal på youtube och din blogg när den låg på glammom. Och det betyder ju att jag (blogg)känt dig i mer än två år. Tänk va!

    Nike 2016-02-03 22:00:33 http://nouw.com/nikelinds
    Svara
  • Åååh stort grattis i efterskott till fina Iggy :):):) kramiz

    Andrea Borefur 2016-01-30 11:19:16 http://nouw.com/andreaborefur
    Svara
  • Grattis Iggy!! Hoppas du ätit massa tårta :))
    Helt galet vad de blir stora, vår äldsta blir två i april. Lillebror fyller ett i augusti. På ett sätt känns det som att de båda föddes igår, men samtidigt känns det som att de alltid varit här. Knäppt 🙂

    Mikaela 2016-01-29 23:21:00 http://None
    Svara
  • STOOOORT GRATTIS TILL IGGY IDAG!!! Det har varit en fröjd att få följa den underbaraste grodan så här långt!! Gläds med er för varje framsteg han gör! Grattiskramar!

    Annie 2016-01-29 22:21:20 http://Anniewibeck.blogg.se
    Svara
  • Grattis Iggy på din 2-årsdag! Hoppas att du äter mycket tårta och får många paket!

    Vicki 2016-01-29 21:10:38 http://None
    Svara
  • GRATTIS LILLEMAN! tänk vad tiden går fort, och han blir bara mer och mer människa för varje dag ju, underbart 😀

    ISA 2016-01-29 16:29:11 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Ett stortstort grattis till Iggy på hans dag! Låter som att den varit och kommer bli toppenmysig. Sådan maskin är ju guldvärd, så himla kul! Lycket till!

    Elin 2016-01-29 15:02:03 http://None
    Svara
  • GRATTIS Iggymannen <3

    2 år.. Ja helt galet, ingen bebis längre men ändå ens lilla bebis liksom.

    Jag fick en bild i huvudet av kassaapparaten med plastpengar, sån himla rolig pryl minns jag!

    Synd att du inte bor här och kan kika in i butiken, på mina braiga presenter. Det blir väldigt tight med postgången…. 😉

    Kram

    Karin & Z 2016-01-29 13:25:15 http://Levareko.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!