Ljuvliga loppisfynd&lampuppdatering

vanja wikström lägenhetJahaaaaa hörrni. Det var ju en FÖRKROSSANDE majoritet som gillade loppislampan, både här å på Insta! SÅ många av er gillade (älskade!) den. KUUUL tycker ju jag. Men tyvärr är Niklas fortfarande inte övertygad. I dag ska vi därför testa att ställa in den i Bara Vara-rummet, och hittar den inte hem där så tror jag nog (buhuuuu) att den får vandra vidare.

Det blir i så fall ett riktigt Kill Your Darlings-moment för mig, men det GÅR ju liksom inte att behålla en möbel som ens partner in life (och lya) inte gillar. Men men, får inte mässingsraringen stanna så hittar vi nåt annat fräsigt, man får inte låsa upp sig. Jag får öppna mitt sinne för en annan lampa helt enkelt. Uppdatering på loppislampfronten kommer givetvis!

I väntan på detta bjussar jag på några andra loppisfynd – såna som godkänts av min partner in life. Som ljusstaken ovan! Den fick ju ni snappisföljare vara med och bestämma om jag skulle plocka med mig hem eller inte, och OJ vad glad jag är att både ni och jag tyckte JAAAA! För HUR SABLA snygg ÄR den inte?

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetLJUVLIG! Som en rackarns SMÄCK! Njuter av den varje dag, och varje kväll. Så underbart med tre ljus i samma ljusstake. Man kan ju aaaaaldrig ha för många ljus liksom.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetDen här vasen var ett annat fynd jag gjorde i mamsens trakter. Planen var att den skulle joina några mässingsljusstakar på kakelugnen i vardagsrummet…

 

vanja wikström lägenhet

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset…och där satte den sig perfekt, tycker jag! SÅ nöjd även med detta fynd. Minns inte vad jag betalade för den, 20 spänn kanske? 10?

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetHar sagt det förr men det tål att sägas igen – jag ÄLSKAR loppis! Och hörrni – har fått rätt många frågor om jag inte skulle kunna skriva ett inlägg med mina bästa loppistips här i Estocolmo-området. Och visst kan jag det – coming up alltså!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ja men testa den i baravararummet! Som jag skrev under youtubeklippet så tror jag den kan ge en fin balans åt mattans färger där! 🙂

    Karolina 2016-01-25 10:25:20 http://None
    Svara
  • Fantastiskt fina. Att åka på loppisturné i sommar känns givet!

    Kajsa 2016-01-25 10:02:53 http://www.kreativaladan.se
    Svara
  • Helt fantastiskt! Att åka på loppisturné i sommar känns givet!

    Kajsa 2016-01-25 10:02:10 http://www.kreativaladan.se
    Svara
  • ÄLSKADE lampan och tror att den skulle passa perfa i min lägenhet. Säg till ifall ni lägger ut på Blocket eller liknande så jag kan in å buda! 😉 hihi

    Johanna 2016-01-25 10:01:58 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!