Nytt i köket!

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetJag nämnde ju att Niklas kirrat ett gäng överraskningar till mig medan jag var borta (som de fina blommorna), och lovade att visa dem. Well, här har ni en överraskning till! Laxen har nämligen rattat upp en knivlist i köket, jippie! Vi köpte den på Ikea för ett tag sen, men den har liksom blivit liggande. SÅ skönt att den är uppe, hurra hurra och tack Laxen!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetFörresten! Kom nyss på att jag ju faktiskt inte skrivit ett Före & Efter-inlägg om vårt kök! Ni har ju inte fått SE hela vårt kök än, trots att jag tagit bilder å allt! Fy mig! Så givetvis kommer det ett köksinlägg inom kort. Dock utan knivlist, för den fanns inte på väggen när jag tog bilderna he he. Men men, köksinlägg med maaaaassa bilder coming up alltså!

Och för er som vill se mer av vår inredning kan jag varmt rekommendera att slinka in i el bloggos inredningskategori som hittas HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Är precis i färd med att byta kakel och så även bänkskivor. Ser nu era och undrar om ni lackat på vanliga ekskivor? Snyggt var det iaf!

    Maria 2016-01-25 00:02:46 http://None
    Svara
  • Nu verkar Iggy inte vara ett så plockigt barn men vi hade knivar på ett liknande sätt men flyttade dom illa kvickt efter att sonen hämtat en pall för att ta ner dom fina glänsande grejerna. Åh, ångesten alltså. Ville ringa soc på oss själva. Ingen skada skedd men har sån knivnoja efter det.
    Men det jag egentligen ville säga var fint! Ni har så himla fint hemma, längtar också efter att få till en röd tråd hos oss. Ert hem är bra inspo!

    Tove 2016-01-24 23:54:08 http://None
    Svara
  • så himla fint, älskar er lägenhet! en fråga angående knivlisten. jag är också sugen på att ha en sådan i mitt kök, men blir lite nojig över att borra i kakel. visst bor ni också i en hyresrätt? får man borra i kakel utan att kontakta hyresvärden? (obs ger absolut inga pekpinnar utan har själv ingen aning och vill inte göra fel)

    har aldrig kommenterat i några av dina/era kanaler (är sämst på att kommentera överlag), men är så förtjust i er lilla familj och dööööör på grodan så söt han är! puss!

    sandra 2016-01-24 12:59:43 http://sandyinwonderland.se
    Svara
  • FINT! Ni borde dock vända kniveggen åt andra hållet – om någon snubblar eller av annan anledning tappar balansen i närheten av knivarna kan det gå illa med vassa sidan utåt. Bara ett tips i all välmening 🙂

    Emma 2016-01-24 11:28:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!