Niklas Mmmat!

[youtube id=”ojSXLMbOWuY”]
Nu sitter jag å Grodan på tåget hem. Förhoppningsvis är vi framme runt 16.30, om snöovädersgudarna håller sig från att skapa kaos på vägen. Har ett gäng nya tankar i huvudet som ni vet, om saker jag vill förändra. Måste förändra. Ska bli spännande tycker jag.

Tills dess att jag är hemma och kan uppdatera er om dessa förändringar, om hur loppislampan funkar i vardagsrummet, om huruvida mina blommor överlevt (*host host Niklas*) och om de fyra (FYRA!) överraskningar som laxen säger att han fixat åt mig därhemma, får ni njuta av det senaste avsnittet av SUCCÉPROGRAMMET ”Niklas Mmmat”!

Den här gången bjussar Niklas på en av våra snabbaste rätter någonsin, och en riktig storfavorit  – på KÖPETORTELLINI. Yes, köpetortellini! SÅ gott, SÅ snabbt och SÅ lättlagat! Se klippet ovan för att se laxen ratta fram denna rackarns smarriga rätt (och jag snickesnacka bakom kameran), och för er som blir pepp på att laga detta själva får ni receptet här:

LYXIG SNABBTORTELLINI
Recept (för 2 pers):

– 1 st. paket färsk tortellini (eller annan färsk pasta)
– 80 gr smör
– 2 nävar Ruccola
– Riven Parmesan

Gör såhär:
Koka pasta enligt anvisningarna på paketet, smält smöret, riv parmesanen och lägg på ruccolan! Klart!
Övriga avsnitt av Niklas Mmmat hittas HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ha ha, Vanja love it!!! Hälsa Niklas att han verkligen måste ta en liten dans nästa gång. Alla seriösa matprogram borde ha en liten dans. Det är liksom det som fattas

    Ina 2016-01-22 11:22:40 http://None
    Svara
  • Suuper smarrigt! 🙂
    Köpte och gjorde det idag till lunch! Mycket smör men det tar verkligen fram smakerna, såå gott 🙂
    Ser fram emot fler recept och avsnitt av ”Niklas mat” 🙂

    Jessica 2016-01-21 18:55:09 http://None
    Svara
  • Whaaaaaat, vilket superBRA och smarrigt recept! Exakt sånt här en lat person som har ont om tid som jag skulle vilja ha. Ska prova på bums. Låter jättespännande med förändringarna. Men 2016 är ju årets år, det kommer gå galant! 🙂

    Sandra Nicole 2016-01-21 00:30:37 http://www.sandranicole.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!