Mera golden oldies

Processed with VSCOcam with hb1 presetNi får ursäkta om ni tycker det är APTRÅKIGT att jag postar så många gammelpics, men jag tycker det är SÅ KUL! Att se bilder på sina päron när de var yngre är så jäkla fascinerande.

Här har ni min käre far i unga år. Älskar bilden längst ner – HUR skön känsla liksom? Den måste jag nog sätta upp på väggen hemma.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet här är också min pappa, när han var omkring femton bast tror jag. Frippan – LOVE IT! Vilken volym liksom!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetOch här har vi båda päronen – typ världens härligaste bild på mamsen, och en flådig pappa i kostym. Ibland glömmer man (på nåt märkligt vis) bort att ens föräldrar också är…människor, typ. Kan i alla fall jag uppleva. De är liksom ”bara” mamma och pappa. Som man dessutom lätt tar för givna.

Så det är fint att få påminnas om att de också varit i min ålder – och yngre – och varit ”riktiga människor”. Förstår ni vad jag menar? Tycker i alla fall om att bilder som dessa påminner mig om det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Gud vad lik du är din mamma!

    Mira 2016-01-24 18:11:46 http://None
    Svara
  • Lik du är din mor 🙂 Ibland är det svårt att förstå att de också varit unga, också varit osäkra och nykära. Men fint 🙂

    Kajsa 2016-01-21 18:56:02 http://www.kreativaladan.se
    Svara
  • Niklas är ju så sjuukt lik din pappa på bilden 🙂 🙂

    Jessica 2016-01-21 16:12:04 http://None
    Svara
  • Tänkte också att oj vad lik din pappa är Niklas på den bilden! Så häftigt

    Erika 2016-01-21 07:05:06 http://None
    Svara
  • Hej! Vill börja med att säga att jag tycker du har en härlig och ärlig blogg. Har följt dig ett tag men inte kommenterat (jag är en ”jag gör det sen människa”). Vi är i samma ålder och jag blir inspirerad av dig. Jag gillar udda kläder med mönster och så. Kan tilläggas att jag inte bor i en storstad. Har undrat lite ett tag om jag är för gammal för en sådan klädstil. Jag kanske borde klä mig annorlunda. Sen dök jag in på din blogg av en slump och kände ” kan hon så kan jag ” Tycker du har en klädstil som man blir glad av, på ett positivt sätt.

    Fortsätt vara sann mot dig själv. Jag var inte det och det slutade i utmattningssyndrom, är fortfarande där efter 4,5 år. Inte skoj! Tack och lov har jag en fantastisk make och två härliga ungar. Den äldsta fyller 10 år idag, sjukt att ha en dotter i den åldern när man själv är 25, hahahaha…

    Ser du hur lik Niklas är din pappa på bilden som du älskar och vill rama in!?

    Hejja mig som äntligen har fått iväg en kommentar. Tänker att det känns schysst att du får veta lite om mig som läser din blogg.

    Ha en fin resa hem!!!
    // Linda

    Linda 2016-01-20 13:40:55 http://None
    Svara
  • Oj oj oj vad du är en kopia av din mamma! Så himla roligt och fint! ♡

    Malin Kallstenius 2016-01-20 08:33:05 http://Trustyourdestiny.Wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!