MenÅH!

yara michels

yara michels 1

yara michels 2Jag har ju berättat tidigare om att jag älskar att följa holländska Yara Michels. Dels för att hon har en sjukt inspirerande stil, men också för att hon utstrålar glädje och power och är en driven entreprenör som ser till att slå mynt av de möjligheter hennes bloggande har inneburit.

Nu driver hon sajten Chapter Friday och frilansar som föredragshållare inom sociala medier/bloggande. Ett område hon också hjälper stora etablerade varumärken med genom att coacha dem på dessa plattformar.

Jag träffade ju Yara i Berlin nyligen, och i det här inlägget kan ni läsa mer om varför jag gillar henne, samt att hon var så sjukt jäkla genuin och härlig irl att jag blev ännu mera pepp på att fortsätta inspireras av henne.

Och kolla vad som dök upp på Inspirationstagram i går…

vanja wikström yara michels

vanja wikström yara michels 2

HUR JÄKLA GULLIGT?! Hon är ett typexempel på det här som jag tror så enormt mycket på – att vara generös och att BJUSSA. I love it, och I love HER!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • […] har ju tidigare tipsat om Yara Michels (här och här) och Lizzy von der Ligt (här), två awesome brudar som inspirerar stort på stil- och […]

    Svara
  • ÅH! Började följa henne efter du tipsat om henne. Såg det här när hon la upp det och blev på något konstigt sätt, eftersom jag inte känner dig, SÅ glad för din skull! Kände precis samma sak att fy satan vad härligt med bjussiga, coola, underbara människor!

    Sanna 2016-01-16 23:01:51 http://None
    Svara
  • Hej Vanja!
    Jag har lyssnat på alla avsnitt av din och Jossans podd, ni fyller verkligen ett hål i poddvärlden och jag älskar era samtal! I senaste avsnittet saknade jag lite mer nyanserad analys, jag kände att ni drog ”sexigt poserande” tjejer över samma kam med resonemanget att de gör det för det manliga ögat och pga patriarkala strukturer (rätta mig om jag har fel). Skulle vara intressant att utveckla tanken att många kanske gör det för sin egen skull, för att återta makten över SIN kropp efter ex förtryck, sexuellt våld eller mobbing. Att visa att jag får ta plats, med min kropp, och visa upp de sidor jag gillar (lite som att posa för en modebloggbild, för att dra en jämförelse med Jossans resonemang om sitt poserande). Vad tycker ni om t.ex (underbara) Zara Larsson som faller in i den kategorin som ni diskuterar, och samtidigt är en stark feminist?

    Maria 2016-01-16 22:02:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!