Mönster mania

vanja wikströmSöta blogolin-Maria lämnade en kommentar där hon skrev att hon saknade lite outfitbilder. TACK! Vad härligt att du gillar dem, det peppar ska du veta! Trodde ju dock att jag skulle spendera kanske tre fyra dagar här hos mamsen, och dessutom mest leka i snön med Iggy. Så min packning återspeglar det. Ganska så…skralt på outfitfronten med andra ord. Får bjussa på nåt fräsigt när jag landat i Estocolmo igen och kan komma åt min garderob.

Hittade dock denna bild som låg på mitt skrivbord å skräpade (vet inte varför riktigt?), och det är ju en slags outfit – så bjussar på den istället. Tror bilden är tagen när Iggy låg i magen, men kommer inte riktigt ihåg. Det är mycket mönster going on på en å samma gång, men sånt gillar jag! Ska bli bättre på att använda mer mönster, älskar mönstermix!

Har hittat en tjej som är megasuperduuuuperbra på att få till det där med mönstermix på PRECIS rätt sätt, och följer henne slaviskt. Hon heter Lizzy van der Ligt och hon är min nya idol på stilfronten. Givetvis ska ni få ta del av hennes übercoola stil också!

Känns som lite av ett mode-självmord att posta en trött gammal mobilbild på preggo-Vanja i samma inlägg som denna ASFRÄSIGA mänska, men det skiter jag i. Fuck it! Ha ha. Nu ska ni få se varför jag tycker hon är så rackarns snygg:

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

lizz

lizz 5

Processed with VSCOcam with f2 preset

lizz6

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

li77Ja, men ni ser ju. OBEHAGLIGT fräsig, typ. Så sjukt rackarns inspirerande tycker jag! Framförallt på Instagram, där kan man se hennes förkärlek för FANTASTISKA väskor (leopard, kroko, randigt, grönt och gult – på en och samma gång!), skor och jackor – och man vill bara flytta in i hennes kropp. Så känner jag i alla fall.

Spana in henne på Inspirationstagram – hon heter @lizzyvdligt. Bloggen hittas här, men det är som sagt på Insta som jag tycker man får bäst inspo av henne.

För en tid sen bad jag ju er om era bästa tips på girlies att inspireras av, och eftersom jag hittat aaaalldeles för många (TACK HÖRRNI!) så tänker jag att istället för att göra ett jätteinlägg där jag samlar ALLA dessa rara ärtor, så portionerar jag ut dem titt som tätt istället. Med början i dag, med Lizzy, denna holländska pärla. Hoppas ni blir inspirerade!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • […] Huuuur kul? Om ni minns så skrev ju jag ett inlägg nyligen dedikerat till denna stilfulla pingla (hittas här) – åsså väljer vi samma plagg! Great minds think alike va? Eller – (kanske mer […]

    Great minds think alike 2016-02-03 23:00:43 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/02/03/great-minds-think-alike/
    Svara
  • Åh, älska mönster-Vanja! (Smiley med hjärtögon)

    Ellis 2016-01-12 20:59:21 http://None
    Svara
  • Åh men GUD vilken drömgarderob!!! Såg hennes rosa leotröja från Celine också, ohh my todd! 🙂 Så himla bra med tips på inspirerande peeps att följa, ska också slänga upp ett par instagramtips på parisiskor idag hade jag tänkt. Mera inspokärlek!

    Sandra Nicole 2016-01-12 12:02:26 http://www.sandranicole.se
    Svara
  • På tal om att inspireras Vanja så måste jag säga att jag inspirerats av dig! Självklart inspireras man av din härliga personlighet och framåtanda! Men inte bara det.. Hatten/kepsen du har på bilden har jag också inspirerats av! Har en liknande som jag köpte efter att jag sett dig rocka din! Älskar den och är så glad att jag köpte en! Så tack för inspon på alla olika plan! Ha en bra dag! 🙂

    Moa 2016-01-12 10:19:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!