Krispigt vitt

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström

Processed with VSCOcam with hb1 presetIgår gav vi oss ut på en liten utflykt här i mammas trakter – vi hälsade på hos en fårgård och fick spendera en eftermiddag med en rackarns massa lamm, varav två stycken som bara var tre dygn gamla (GULLDÖDEN). Mer om det snart. Men! Vägen dit var bländande vacker, så kunde inte låta bli att stanna och knäppa några bilder.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet var femton minusgrader (!) och så där gnistrande, glittrande vackert som det liksom bara blir när det är rackarns jäkla kallt. Hittade det här oerhört vackra huset, vars Jordgubbscafé jag definitivt vill besöka i sommar!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetTrasiga jeans var väl kanske inte den allra bästa minus femton-outfitten, men jag hade i alla fall bra pjucks. Äntligen fick jag dra på mig mina vinterstövlar som jag reafyndade förra året!

SÅ vackert, SÅ kallt och SÅ fin utflykt! Mer om tredagarslammen inom kort, gör er redo för gulldöden!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Så härligt ni verkar ha det! Om ni är hos din mamma på sommaren vill jag varmt rekommendera Karlsborg som jag för tillfället bor i. Superfint året runt men extra glittrande på sommaren såklart!

    Sandra 2016-01-08 22:17:53 http://atilio.metromode.se
    Svara
  • Rackarns snygga pjucks! Vart har du hittat dem?

    Maria 2016-01-07 23:15:51 http://None
    Svara
  • Näääe, åh vad charmigt det är med mindre städer (orter?). Får lite värmlands-längtan! <3

    ISA 2016-01-07 16:48:16 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Hej Vanja(och Niklas och Iggy)!
    Ville bara kommentera att jag är så jäkla förtjust i ALLT er familj gör. Jag hittade hit första gången när du var i (typ) vecka 25 i ”Gravid vecka för vecka” och jag var fast redan då. För det första var det så otroligt skönt att veta att det faktiskt går att få ett planerat kejsarsnitt då jag vet att det inte bara är jag som legat sömnlös över hur man inte vågar skaffa barn för den där j*vla förlossningen. Sedan var och är det så mysigt att se en person med ett sånt otroligt driv och som verkligen verkar genuint äkta, som vågar misslyckas men som ändå kommer upp igen och det är något jag verkligen beundrar dig för!
    Det jag ville komma med denna kommentar var egentligen bara att verkligen visa min uppskattning för allt jobb jag vet att du(ni) lägger ner på både blogg, bilder, youtubekanelen, podden osv osv. Och jo förresten, hur många tips ger du mig egentligen?!(!!!!) Tikeipudret och ByTerrypudret är verkligen det bästa av det bästa, TACK!

    p.s. längtar otroligt mycket efter en sminkvideo 😉

    Massvis med kramar, Rebecka

    Rebecka 2016-01-07 16:09:00 http://None
    Svara
  • Hej! Tvättar du ditt hår bara var 14 dag ? hur kan det hålla sig så fräsch? 😀 mitt hår bli olja om jag inte tvättar varje dag. har du vant håret så?

    Sofie 2016-01-07 14:20:52 http://None
    Svara
  • Så himla härligt med riktiga vinterdagar…Det blir så magiskt när hela världen blir vit och glittrar i solen 🙂 älskar det!

    Matsdotter 2016-01-07 13:05:04 http://Matsdotter.com
    Svara
  • Ser underbar härligt ut även att det var kallt 🙂

    Sofia Granath 2016-01-07 13:00:19 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara
  • Hej Vanja! Först om främst vill jag säga att jag tokgillar din blogg. Du verkar vara en grym person, på alla möjliga plan! Nu till en ytlig fråga 😉 I ett av era youtube-klipp hade du på dig en röd tröja med texten #imperfect. Vaaaar är den ifrån? Kram kram

    Sara 2016-01-07 12:29:54 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!