Gulldöden

Processed with VSCOcam with hb1 presetJamen HALLÅÅÅÅÅÅÅ små söta rackarns gullelamm! Dessa rara fluffisar fick jag å Iggly äran att hänga med i går – HUR mysigt?! Tre dagar gamla var de, och såååå goda!

vanja wikström

vanja wikströmVi var nämligen och besökte Åsebols Fårgård, en utflykt som bjussade på såväl traktorer (SCOOOOORE för Igglys del!) och gulliga djur (SCOOOOOOORE för mammas del!). Kolla ska ni få se:

 

g

g

gHUR jäkla gulligt?! Vi fick till och med klappa minilammen! De stora lammen fick också gos och jag blev förvånad över hur orädda de var. En väldigt mysig gård!

 

gIggy betraktade lammen med skräckblandad förtjusning. Ena sekunden var han glad som en sol, andra sekunden var lammen ”läskiga”. Han ville INTE vara nere på marken, så jag fick bära och hålla honom på tittbart avstånd. Blev därför inte så många bilder på oss med lammen, det var liksom svårt nog att ratta bebis, minilamm, stora lamm och kamera på samma gång he he. Men några pics lyckades jag ju knäppa.

 

vGivetvis fanns det ett helt gäng goda katter i fårgården också. SÅ söta!

 

v

d

f

gHar aldrig sett så små färska lamm tidigare, det kändes verkligen som en ynnest att få hänga i fårgården med dem. Sånt man INTE ser i Estocolmo, om man säger så.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Men hjälp vad söta!!

    Ska det verkligen stå ”fångvården” om kattbilden? Kändes inte som ett Vanjaord, hårt och kallt liksom. Jag har tydligen analyserat dig på ordnivå, höhö 😉

    Kika in i webbshoppen levareko.se, fylls på med grejer by the minute, typ 😉

    Vad pysslar Niklas med dessa dagar förresten? Hoppas han mår bra!

    Stor kram!

    Karin & Z 2016-01-07 20:06:10 http://Levareko.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!