Partners in crime

Processed with VSCOcam with hb1 presetVissa saker tar man ju ALLTID med sig, oavsett vart man ska. Som sakerna ovan – mina favoriter och ständiga partners in crime!

 

gJag gillar ju dofter som är speciella, lite som en käftsmäll. Såna som TAR PLATS. Som vi pratat om i poddisen så vet jag att det oftast inte är killarnas favoritdofter på tjejer, de vill helst att man ska lukta frukt typ. Men det är inte min grej. Alls. Nej, jag vill ha käftsmällen. Och den här guldiga raringen är en ny käftsmällsfavorit. Hittas här!

 

g

gMina två följeslagare runt halsen är ju Jossans underbara Dream Big-halsband (hittas här) och min fantastiska julklapp från Niklas – feministhalsbandet som jag döpt det till! Bästa kombon EVER ju!

Det är måååånga som frågar var man köpa feministhalsbandet, och det är gjort av en begåvad kompis till oss som heter Towa men som dock ännu inte hunnit lansera sin webbshop. Jag hojtar såklart när denna raring finns att klicka hem!

 

gAndra smyckesfavoriter just nu är min VANJA-ring som glammis-Picklan gjort, och mina armband och ringar från Jane & Sophie.

 

gFransväskan från Lindex och min älskade kamera är också alltid med! Får många frågor kring min kamera förresten, och ni hittar ett inlägg om den med all info ni behöver här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Så fint! Använder du den här parfymen istället för Marc Jacobs parfymen som du skrev om förut? Eller kör du lite olika beroende på dag/humör? 🙂

    Caroline 2016-01-07 18:36:49 http://None
    Svara
  • Åå, jag som letar efter en bra kompakt kamera. Får kika in inlägget om kameran! 🙂

    Elvira 2016-01-06 21:13:43 http://nouw.com/elvirakavallin
    Svara
  • Varför har niklas såna sömnproblem och har han alltid haft det :(?

    sofie 2016-01-06 19:33:39 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!