Nyårsdetaljer

vanja wikströmMan kan ju ALDRIG ha för mycket glitter på sig på nyårsafton, så utöver guldglittrig klänning slängde jag på mig en rackarns massa smycken. De här är mina storfavoriter just nu: ringar från Jane & Sophie, fyndad på Stadsmissionen och fyndad (fick den gratis!) i bästa vintagebutiken i Verbier. Armband med pärlor från Jane & Sophie, och mitt hempysslade som jag gjorde av en silverlänk köpt som metervara på en silversmedsbutik.

 

vanja wikströmRunt andra handleden: armband från Jane & Sophie. Leopardring från Alibaba.com – och en nygammal favorit som letat sig upp på topplistan igen…

 

vanja wikström…nämligen denna raring! SÅ fin! Jag fick den i 30-årspresent av glammis-Picklan, det var en av de allra första ringar hon gjorde som silversmed. Så himla fin present, ÄLSKAR den!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Såå fint . 🙂 Det ska vara glitter på nyår 😀

    Louise 2016-01-05 18:29:16 http://None
    Svara
  • Hej! Vilket preventivmedel använder du ? 🙂 Är du nöjd med det?

    Louise 2016-01-05 17:28:12 http://None
    Svara
  • Heeeeej 🙂 🙂 :). Underbar blogg, underbar pod, underbara hela du! Jag är en ny läsare och har plöjt sida efter sida efter sida i din blogg den senaste veckan. Jag ÄLSKAR den och har fastnat för dina tips på produkter och skulle älska en video på din vardagssminkning. Det kanske är något du har lagt ut tidigare? Isåfall kommer jag nog till det i mitt fortsatt läsande, annars får det bli mitt önskemål.

    Det var allt från mig denna gång, du är bäst!

    //solskenet

    Jenny 2016-01-05 16:30:59 http://None
    Svara
  • Så snyggt! 😀 Jag håller med dig det kan aldrig bli för mycket 🙂 Kram!

    Sofia Granath 2016-01-05 14:10:52 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!