Nyårsafton del 1 av 3 / Buset

vanja wikström

vanja wikströmNu ska ni få en nyårsresumé! Vi hade en lugn kväll hemma hos oss tillsammans med glammis-Picklans familj. God mat, goda vänner, bus med kidsen och sällskapsspel som avslutning.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetPicklan är en av mina absolut bästa vänner (LOVE her!), så det är alltid en fröjd att vara i hennes sällskap. Likaså hennes härliga man och busiga dotter Jasmine.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet var för övrigt Jasmine som sett till så vi hade dessa snajdiga masker, bra jobbat! Masker är ju alltid en hit på fester.

 

vanja wikströmIggy tyckte dock att mamma var lite konstig i mask.

 

vanja wikström…men fortfarande gosbar!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikström

Processed with VSCOcam with hb1 presetDe här bilderna ger en liten sneak peek på Iggys rum, som vi faktiskt tagit tag i nu äntligen. Det är inte på långa vägar klart än, men redan nu är det  riktigt mysigt!

 

vanja wikströmJasmine var kvällens lekledare. Ni som hängde med på snappis på nyår såg att jag gjorde mitt yttersta för att vara en ”sköööön å roooolig morsa” och hänga med i leken…

 

vanja wikströmIggy var kvällens stylist. Här styr han upp mammas frippa – med diskborsten.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja wikströmKidsen lekte jättebra ihop, trots åldersskillnaden. Eller kanske tack vare den. Jasmine ledde och Iggy lydde, typ. När Iggy hänger med kids i hans egen ålder blir det inte lika mycket interaktion, antar att de inte riktigt ”lärt” sig leka på samma sätt än. Iggy å Jasmine for i alla fall runt som två jehuer, det var full fart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Såååååå mysigt! Lyllos oss som fick fira nyår med er! <3 <3 <3
    2016 kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Måste betyda att resten av året kommer bli minst lika härligt!? <3 <3 <3 (P.s Älskade synen av dig i lektagen krypandes på golvet i finklänning. A memory for life 🙂

    Viktoria 2016-01-04 19:51:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!