Pepparkaksbak

Processed with VSCOcam with hb1 presetNi som hänger med oss på tuben (fräsigt uttryck va – ”tuben”? Jag e down with the kids liksom) vet ju att Iggy lyckades bli magsjuk SEKUNDEN innan vi skulle in till mina syskonbarn och baka pepparkakor. Så det var bara att vända utanför deras hus och åka hem igen. Inget myspys, inget peppisbak. Besvikelsen på alla håll och fronter var MASSIV.

Men! Det är väl inget som säger att man inte får baka peppisar EFTER jul? Så i går gjorde vi om, gjorde rätt och körde en peppisdag utan kräk.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetMina brorsdöttrar kom över, och så dekorerade vi loss! Gjorde det enkelt med färdigköpta peppisar och skippade själva bakandet (man får dra ner på ambitionerna för att inte krångla till det för mycket tycker jag), men dekorerade desto mera. Med kristyr (även den färdigköpt), hjärtan, snöflingor och små guldpärlor.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetVi hade non stop också, men Iggy blev vansinnesarg så fort någon satte fast dem på en peppis – de skulle ju in i hans MUN ju! Han åt…väldigt många non stop. Eller ”pengar” som han själv sa.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet var väldans mysigt, och helt i linje med det här som jag varit rätt duktig på senaste tiden och som ska genomsyra 2016 – att UMGÅS med de jag TYCKER OM.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Mysigt och härligt att slippa baket och gå på det skojigaste direkt. Jag gillar din blogg för att jag tycker om att ta del sv dina tankar och reflektioner kring olika saker. Hade sett fram emot att se älskade unge där ni skulle prata om socker och barn. Men du får ju vara med så lite i det programmet, tyvärr är du den man får höra minst (svårt att tro att du pratar minst:). Och jag är nyfiken på hur ni tänker kring att ge iggy socker( godis, läsk, glass och bullar). Ni har ju gjort det ganska länge, trots att man ”inte bör”. Sött är ju sååå gott men långt ifrån nyttigt och bra. Hur tänker ni?

    Lena 2015-12-30 13:59:15 http://None
    Svara
  • Vilken mysig och härlig dag! och så fina de blev 😀

    Sofia Granath 2015-12-30 10:27:59 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara
  • Åh så mysigt 🙂
    Har du en bror eller flera? Eller är alla syskonbarn en brors?
    Här har vi hela familjen varit sjuka i omgångar hela julen. Vår lille 6 månaders kille firade sin första julafton med feber, trött och ledsen. Och jag och hans pappa är fortfarande sjuka, bådar ej gott för nyår. Har redan under mellandagarna fått ställa in två träffar som vi sett fram emot länge med vänner vi bor långt ifrån annars. Så typiskt. Men man blir alltid lika uppiggad här på din blogg Vanja, och jag har haft tid att sträckkolla på youtube kanalen haha. Alltid något i eländet 🙂 stor kram till er

    Erika 2015-12-30 10:17:12 http://None
    Svara
  • Så mysigt! Vad pojkig Grodan ser ut nu, no more baby face <3

    Vart kommer den fina skärbrädan i trä ifrån? Jag söker leverantör till butiken, svårare än jag trodde att hitta. Hur svårt kan det vaaaa, ja GANSKA klurigt faktiskt 😉

    Ha en fin dag!
    Kram

    Karin & Z 2015-12-30 08:11:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!