Like a #girlboss

Vanja Wikström…så får ni mig att känna ska ni veta, därav den (extremt) kaxiga bilden! TACK for all the LÖÖÖV jag fick på stilinlägget – alltså HUR många gulliga kommentarer får egentligen PLATS på ett å samma ställe?! Fy satan vad GLAD jag blev för alla fina ord!

Blir så otroligt happy clappy och stolt att ni tycker att jag kan inspirera på stilfronten, nästan lite svårt att ta in tycker jag. ÄLSKAR när ni som kommenterar lämnar länkar till era bloggar, då slinker jag DIREKT in å kollar – är ju så sjukt nyfiken på vilka ni är och det är så roligt att få en liten inblick. Och då ser jag ju den ena APFRÄSIGA bruttan efter den andra – och så menar ni att JAG kan inspirera ER? Ja, herrejessus. Då blir man STOLT ska jag säga. TACK fina fina fantastiska blogoliner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh, fina du! Du är en av mina största inspirationskällor. Så varm, god, vacker och DUKTIG! Alla världens kramar till dig, Vanja! <3

  Sara 2015-12-30 12:56:19 http://itgirls.se/rutsara
  Svara
 • Du är så fantastiskt jäkla dunderhärlig Vanja!!! Du är verkligen helt unik och jag som typ slutat läsa bloggar följer dig nu flitigt. Bäst tycker jag om din/er youtube för där kommer din personlighet fram. Att starta dagen med ett av era klipp gör mig jätteglad och inspirerad att det finns mammor 35+ som är snygga, smarta, drivna, härliga och ”fräsiga”(för att använda ditt ord) Du är GRYM och jag vill verkligen tacka dig för den glädje du sprider!!!! Och jag är övertygad om att vi är rätt många som tycker så❤️ Gott nytt år på dig och jag hoppas ditt 2016 blir succé

  Maria 2015-12-30 02:03:39 http://None
  Svara
 • Alltså du är SÅ värd allt beröm! Du är verkligen min stilförebild, och ett toppenbevis på att man inte måste tappa sin stil bara för att man får bebis. Fick min lilla Ebbe för 5 månader sen och nu när jag börjar bygga upp min garderob igen efter alla mammaplagg så tar jag mycket inspo från dig 🙂 så tack för det, och stor kram! PS. Du verkar ju också vara en sjukt härlig tjej överlag, inte bara stilmässigt!

  Amelie 2015-12-29 00:35:37 http://None
  Svara
 • Har du sett att Blondinbella skrivit och länkat Babyloonz? Va kul! Är föresten min nyaste upptäckt också. Så bra och kul för barn 🙂

  Anna 2015-12-28 21:52:32 http://None
  Svara
 • Det är du värd! 🙂

  Vad heter förresten den affären som säljer ”myskläder” som du nämnde i podden? Jag har suttit och spolat igenom avsnitt efter avsnitt för att hitta butikens namn men lyckas inte. Jossan sa att den fanns i Mall of Scandinavia och jag har letat igenom alla webbsidor på deras hemsida, men tror inte jag har hittat rätt. Du sa iaf att det var en butik som bara fanns i en speciell stad utomlands (kommer inte ihåg) och Jossan sa att det var ngt undermärke till Zara? Blir tokig för jag vill verkligen hitta den. 🙂 Tack på förhand! 🙂

  Cilla 2015-12-28 18:35:02 http://None
  Svara
 • vilken lööövebomb då, ta åt dig Vanja! du har blivit en riktig fashionista. Är nog bra att omge sig med den där Jossan. haha 😉 kram fina du, hoppas du njutit/njuter av juldagarna.

  ISA 2015-12-28 16:57:33 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!