In the green room

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetVår söndag spenderades ju som ni vet till stor del på Ikea, och uppdraget var att hitta grejer att styra upp grodans rum med (kom hem med några riktiga hits, visar såklart snart!) och att köpa växter. Vi har velat ha en STOR växt i det här hörnet såååååå länge, men i butikerna här på söder är de sååååå dyra. Löjligt dyra. Men vet ni vad denna raring kostade i Kamprad-land? 299 pix! BANANASBILLIGT ju! Och det blev SÅ himla fint!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetHittade den perfekta krukan på Ikea också, tycker det blev toppsnyggt med den här korgen. Safarifeeling, liksom. Aldrig fel.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetDet här hörnet fick också begåvas med en växt. Hittade ingen lika bra kruka till den på Ikea, men ska spana vidare här i kvarterens blomsterbutiker.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetOch HUR SNAJDIG är inte denna skapelse? Dovt mörkgrön med rosa penseldrag på typ – naturen är MAGISK! Känns så otroligt skönt att ha fått in dessa växter i vårt vardagsrum som varit ganska växtfattigt hittills. Snittblommor har vi ofta, men det är nåt särskilt med krukväxter, gärna stora såna.

För precis som när man spikar upp tavlor på väggen, så känns det som att ett hus blir ett hem först när man ställt in några rejäla krukväxter – då har man bestämt sig för att stanna kvar liksom.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] fler inlägg om hur jag inreder med växter HÄR och […]

  Ja men välkommen raring 2016-03-26 11:32:45 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/03/25/ja-men-valkommen-raring/
  Svara
 • Så fint ni har det

  Hanna, unghästblogge 2016-01-05 00:00:29 http://nouw.com/unghästbloggen
  Svara
 • Hej!
  Perfekt med inredningsinspo! Den mörkgröna med rosa streck var ju magisk! Sån måste jag titta efter vid nästa ikea-besök.

  Tänkte fråga dig om ansiktskrämer med massa a-vitamin som du tipsat om. När började du använda den? På eleven står det att den passar mogen eller oren hud så jag blev lite tveksam till om den skulle passa mig.

  Anna 2015-12-28 14:48:17 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Har sett några gånger att blondinbella nämnt babyloonz på sin blogg. Såg det idag också och ville bara säga det till er! Kul att så många kommer se ert namn och klicka sig vidare.
  Gott nytt år på er!

  Malin 2015-12-28 13:28:39 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!