Pillows, pillows, pillows…

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetJag är ständigt på jakt efter den ultimata uppsättningen kuddar i vår soffa. Låter kanske lite löjligt, men att få till den optimala kuddmixen är inte lätt ska jag säga er. Det ska vara en mysig blandning, kuddarna ska höra ihop men inte kännas för lika och de liksom sätta tonen för soffan. För soffan är bara målarduken tycker jag – kuddarna är färgen!

I en poddis tipsade jag ju om Afroart som har så sjuuukt fina kuddar, men av en slump hittade jag ju en liknande butik här i våra kvarter för någon vecka sen – Colours of Africa. Och de har SÅ mycket fint! Där hittade jag ju kuddarna till hallbänken, och även ovan vita raring med svarta streck. SÅ SNYGG!

 

vanja wikström lägenhetTycker kuddmixen börjar arta sig nu. Har också klickat hem två mindre kuddar i färg som jag tror kommer komplettera perfekt – en blekrosa och en blekt turkos. Kommer bli TOKmysigt!

Är så jäkla peppad på att styra upp det vi har kvar här i lyan nu på inredningsfronten. Ikea-trippen i går gjorde att vi kom hem med en bil full av allt möjligt härligt, precis som man brukar när man varit i Ingvar Kamprad-land. Ska bli så kul att skruva ihop grejerna vi köpte till grodan, och få visa er såklart. Forsättning följer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!