Bästa concealern

bästa concealern

bästa concealernNu ska ni få ännu ett av mina All Time Fave-tips på sminkfronten, nämligen den absolut bästa concealern jag någonsin testat – och då har jag testat måååånga! Tyvärr tycker jag nästan alltid att concealers lovar runt men håller tunt – för en sömnundernärd småbarnsmama så krävs det att en concealer verkligen….concealar, om ni fattar vad jag menar. Den måste DÖLJA DE MÖRKBLÅ RACKARNS RINGARNA! Och det gör denna fantastiska produkt – Secret Concealer från Oriflame. I LOVE IT!

 

bästa concealernDen har ett stift som jag tycker är optimalt format för att komma åt där jag är som mörkast – vid ögonvrån in mot näsan. Där är jag blåsvart, tills dess att denna raring fått work its magic. Stiftet är precis lagom stort/litet för att verkligen komma åt.

Konsistensen är också perfekt – inte för fuktig (hatar concealers som aldrig torkar) men inte för torr (de får ju inte smula och kaka sig). Täckgraden är 10 av 10, vilket jag ÄLSKAR. Vill man ha en mer transparent look är det ju bara att dutta omkring lite med fingrarna efter att man lagt stiftet, eller (som jag gör) greja runt lite med en sminkborste. Jag har nyansen som heter Light, den funkar superbra för mig.

 

bästa concealernUpptäckte denna braiga produkt i våras, och har använt den slaviskt varje dag sen dess. En riktigt grym basprodukt som flyttat in i min sminkväska för gott. Dryg är den också (har nog fortfarande hälften kvar av mitt stift) – och kan dessutom köpas för ett vettigt pris; 175 pix! Concealern hittas HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Ännu ett härligt tips! Kan inget annat än att hålla med Jb. Köper allt du tipsar om. Highlightern önska jag mig i julklapp. Pudret från by terry är fantastiskt. Sen kan du lägga till jeans t shirtar väskor fuskpälsar osv osv. Utan dig hade jag aldrig varit så snygg till vardags som jag är nu. Och det känns helt underbart. PoK bästa bästa Vanja

  Vicki 2015-12-28 19:22:14 http://None
  Svara
 • Hej Vanja,
  Jag beställer hem exakt allt som du tipsar om när det gäller smink. Allt! Och jag är så nöjd med alla produkter som du recenserar så fint. Det är så skönt att ha dig, du väljer liksom ut det bästa och jag slipper leta. Sist beställde jag highlightern från Mac, den är svinbra även om jag kanske inte får till det där V:et helt perfekt än. Och nu har jag beställt den här concealern, så klart.
  Tack för att du gör mitt liv enklare och snyggare.
  Kram!

  Jb 2015-12-27 23:59:58 http://None
  Svara
 • Tack återigen för ett grymt bra tips! 🙂

  Sofia Granath 2015-12-27 20:21:35 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara
 • Men åhhh vad sugen jag blev att klicka hem denna! Min bästa bästa concealer är By terry concealer Touche veloutte MEN det är ganska dyr så vore väldigt glad att hitta någon som funkar som är billigare.
  Hur är denna concealer gällande att lägga sig i ”vecken” under ögonen, haha! Om du förstår? 🙂

  Kram

  Camilla Svärd 2015-12-27 19:19:46 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!