Hummer&bubbel

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vOjojojoj. Man äter (oförskämt) gott här hos svärmor. Niklas har ju fått sitt matlagningsintresse i rakt nedstigande led från sin mamma som är otroligt skicklig på att styra upp fantastisk mat. Till julmiddag fick vi detta – hummer och bubbel. SÅ gott! Och precis perfekt – när man ätit ett ganska stabbigt julbord till lunch är det toppengott med en liten lättare middag.

Till hummern åt vi två olika såser – en crème fraîche-baserad med chili och en sojabaserad som känns ganska ovanlig att ha till hummer – men som är SÅ god. Ni måste prova! Man tar lika delar soja och balsamvinäger, håller i en skvätt olivolja och en dutt wasabi. Fantastiskt!

Ni förstår varför jag är konstant proppmätt här va?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!