Jul 2.0

jUnderbaringar! Hoppas ni har haft och har en sjurackarns lovely jul! Det har vi, shitoberto vad mysigt det varit – och är. Jul 2.0 firar vi hos Niklas mamma, som är en redig mästare på (snyggt) julpynt. Kolla här:

 

j

j

j

j

jSÅ mysigt! Och yes – det är en tändstickselefant som skymtar bakom vasen. Årets julklapp! Den fick svärmor av mig å Niklas.

 

j

jTycker den här grenen är så himla fin, och så fiffig att pynta snyggt i. Glasängeln har min mamma gjort, och gett Niklas föräldrar i julklapp för några år sen. Så mysigt att den får hänga med på jularna här.

 

j

j

jJulen går (för mig i alla fall) rätt mycket ut på att äta riktigt gott, och vi har haft SÅ mycket smarrigheter att snaska i oss. Salladen ovan på det blå fatet är MAGISK, rekommenderas varmt! Man fräser rödkål och äpple och bacon i smör, tillsätter sen ruccola, granatäpplekärnor och hackade valnötskärnor. Sen smakar man av med lite olivolja och balsamvinäger, salt och peppar. Galet gott!

 

j

j

j

j

jJag älskar julmat och har ingen stoppknapp när det gäller laxar, sillar, tunt skivad skinka och ostar. Är konstant proppmätt och SÅ JÄKLA NÖJD.

 

jJulkuleselfie!

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!