Iggys jul

j

vanja wikström

vanja wikströmHar ju sagt det förut, men det tål att sägas igen, tror att många av er med kiddos känner igen sig – julen när man fått barn blir helt plötsligt sådär magisk igen. Som när man själv var barn. Att få se Iggy möta tomten, leka med sin kusin, öppna klappar…ja, det är tamejtusan ren och skär julglädje för ett päron till morsa som jag.

Vi har ju firat den här julen hos Niklas mamma, tillsammans med hans syskon och syskonbarn. Så sjukt mysigt. Vi har sovit här ett par nätter och befinner oss verkligen i en liten julbubbla. Oerhört skönt, har (nästan) totalt kopplat av och ur.

 

vanja wikström

vanja wikströmI Niklas familj har de haft en tradition med julstrumpor som hängs upp på dörren, och som tomten lägger en klapp i. Den får man öppna på morgonen. Vi höll traditionen vid liv, och i julstrumpan låg ballonger som kunde lysa (succé!) och en inslagen pepparkaka.

 

jTomten kom också och hälsade på, och gjorde stort intryck på såväl Iggy som Iggys kusin. Båda var mäkta fascinerade. Ingen grät – men ingen ville heller sitta i tomtens knä när det erbjöds. Summan av kardemumman var enligt Iggy att tomten var ”läskig men snäll”.

 

nIggy som ääääälskar att äta, har suttit med vid bordet och provat såväl sill, som ål, som grönkål och julmust. Julmust var en hit – grönkål not so much.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with j with hb1 presetHan och kusinen har också dansat loss rätt ordentligt. Att dansa tror jag är nummer ett på Iggys lista över grejer han gillar att göra. Nää, att äta kanske är nummer ett förresten. Men att dansa ligger tät tvåa.

Att vi sovit här hos hans farmor i ett par dagar har varit så rackarns mysigt, och Iggy ÄLSKAR att det är en massa folk runtomkring honom. Han är så himla glad hela tiden, och på fullkomligt strålande humör. Så jäkla GOD! Vill typ gå och fiska upp honom helahelahela tiden för han är så rackarns söt.

 

hKärleken till denna lilla minimänska alltså – helt obeskrivligt stark. Bästa bästa julklappen EVER att få ha denna lilla person i mitt liv.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Han är så otroligt söt så man dör 😀 Kan tänka mig att det blir mycket härligare och lite roligare att fira jul när man har barn. Längtar tills man själv får göra det någon gång i framtiden 🙂

    Sofia Granath 2015-12-26 10:05:23 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!