Jul 1.0

vanja wikströmHär kommer en bildbomb från gårdagens julfirande – som var LJUVLIGT! Jag känner så enormt starkt att 2016 ska präglas SÅ mycket mer av häng med vänner och familj än 2015. Jag ÄLSKAR att hänga med mina nära å kära – de är grymma mänskor som gör mig glad och stark och fylld av energi. Och trots det har jag umgåtts alldeles för lite med dem under det gångna året. Detta på grund av att jag har varit stressad som en jävla gnu och ägnat alldeles för mycket tid åt att konstant släcka fyra bränder samtidigt. Så vill jag INTE ha det nästa år. Nepp!

Jag känner ju redan en stor förändring dock. På de veckor som gått sen yrselkraschen har jag träffat de som betyder mycket för mig mer än de senaste två åren, typ. Så förändringen är redan i rullning, nu ska jag bara låta den rulla vidare och bli starkare och ta ännu mer plats.

Att umgås med de jag tycker om, och att se Iggy leka med sina kusiner och bli omhuldad av alla som älskar honom – DET gör mig glad ända in i själen. 2016 ska bli umgängets år. Nu kör vi bildbomb!

 

v

v

v

v

vVi var hemma hos min bror som har det så himla mysigt hemma. De bor i en väldigt öppen lägenhet (inte så mycket väggar) vilket är perfekt för storfamiljshäng.

 

v

v

vDet var så sjuuuukt smarrig mat! Min brorsa och hans fru bidrog (bland annat) med en helt vansinnigt god laxrätt. Det var gravad lax som var halstrad, och till det åt man en äppelkompott med matlagningsyoghurt och pepparrot – MAGISKT!

 

vanja wikström

v

vIggy hade en fräsig liten nissedräkt på sig dagen till ära! (Alltså jag KUNDE inte låta bli … Man MÅSTE väl få klä sina ungar i söta men lite löjliga kläder medan de fortfarande är för små för att protestera? Tror det är en föräldrarättighet. Borde vara det annars.)

 

v

v

v

vLjuvlig gran, ljuvliga klappar och ljuvliga syskonbarn.

 

vanja wikström

vanja wikströmLjuvlig liten nisse som stoppar grejer i munnen på mamma (alltid kul).

 

niklas malmqvistIggy fick toppenbra klappar – ett trätåg (som bestod av klossar man kunde bygga med – double whammy liksom), pussel, duplo, roliga böcker, leksaksmat med mera. Massa braiga grejer! Vi ska gå igenom hans leksakspåse och skänka bort allt som inte används till Röda Korset, och det ska bli så himla kul att börja ta tag i inredningen av Igglys rum där dessa nya roliga leksaker ska bo!

 

vanja wikström niklas malmqvist

vanja wikström niklas malmqvistJulpuss!

 

vanja wikström

vanja wikströmEn LJUVLIG jul!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
  • Åh, fina familjen. Jag älskar bilderna på dig och Niklas! <3

    Elin söderholm 2015-12-23 00:15:32 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Åh vilka fina bilder. Blicken Nicklas ger dig, sådan genuin kärlek!

    Julia 2015-12-22 02:01:28 http://None
    Svara
  • Jag kommenterar aldrig aldrig bloggar! Gjort det en gång och det var här! Nu ”offrar” jag mig en gång till för att skriva herre min Jesus du är så där galet snygg och fräsch! För den delen är du inte 20 (inget illa menat bara sjukt impad)!! Du ser inte en dag ut över 30 my good! Du är inspo för mig när de är tid för kidds! Hot mama!
    >3

    Pernilla 2015-12-21 23:05:10 http://None
    Svara
  • Alltså bilden på dig och Niklas var så himla fin, han ser ju så sjukt kär ut!

    Paula 2015-12-21 20:38:13 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • du är säkert så less på denna ytliga kommentar men alltså Vanja du är så jäkla vacker! din hy ser unreal ut?! och lilltomten, hur söt? *nyp i kinden*

    ISA 2015-12-21 16:36:18 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Så härligt! Vart är dina superfina byxor ifrån? 🙂

    Maria 2015-12-21 15:48:33 http://None
    Svara
  • Gud vilka inspirerande och härliga bilder!! Och din outfit!!! Speciellt sugen på byxorna! Vart kommer allt ifrån? Stor kram <3

    Amanda 2015-12-21 15:43:33 http://None
    Svara
  • Åh vad underbart härligt det ser ut att ha varit! 🙂 Blir man lite avis! Själv blir det inte i närheten av lika mycket och härligt julfirande här i Marbella. Men man får göra det bästa av situationen 🙂 Tack för en härlig blogg och älskar din och Jossans podd. Kram <3

    sofia 2015-12-21 14:24:47 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara
  • Det ser verkligen jätte mysigt ut! Och jag måste bara säga, guuuuud vad du är vacker!?? Det strålar om dig och man blir bara varm i hela kroppen när man ser dig!:-) Jag hoppas du får en riktigt bra jul 2.0? ;-). Tack för att du förgyller vardagen för alla oss, bästa Vanja! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Ida 2015-12-21 12:41:34 http://None
    Svara
  • Världens finaste lilla familj!

    Linnea 2015-12-21 11:56:11 http://None
    Svara
  • Vanja, jag undrar om du vet var din bror köpt den lille ängeln? Jag vill köpa en ”skyddsängel” till min pojkvän som precis flyttat och den hade passat perfekt.

    God Jul <3

    Amelie 2015-12-21 11:32:10 http://None
    Svara
  • Vad mysigt ni ser ut att ha det!
    Vi har alltid julen hemma hos oss och har en tendens till att bli väldigt stressig. I år har jag dock engagerat alla mina gäster och hoppas få till en sån där ljuvlig jul man hade som barn.
    Och måste säga att näst sista bilden på dig och Iggy, fantastiskt fin, alla bilder brukar ju vara bra på er, men den bilden lös kärlek.

    Annie Ståhl Wibeck 2015-12-21 11:18:26 http://Anniewibeck.blogg.se
    Svara
  • Asså snacka om att Iggy fått jordens bästa gener! Du och Niklas är så snygga!

    Lisa 2015-12-21 10:03:37 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!