Papparazziplåtad!

vanja wikström

Alltså jag MÅSTTE bara posta den här skärmdumpen jag tog på en snappis jag fick i går – HUR satans underbar?! Det är alltså en smygfotad (!) bild som jag fick på Snapchat. Jag stod i regnet utanför ett av mina stammiscaféer och mumsade i mig en hamburgare. Skulle in på massagestället som ligger vägg i vägg och köpa ett presentkort, men tänkte att det kanske var trevligast om jag slafsade färdigt innan jag gick in dit.

Och på detta vägg i vägg-caféet sitter då en brutta, som tar denna bild och skickar till mig. Såg den inte förrän på kvällen, men blev SÅ glad när jag såg den. Blev typ alldeles till mig. Jag snappade tillbaks direkt, för saken var den att jag faktiskt hade lagt märke till just denna brutta. Hon såg så jäkla fräsig ut, och där stod jag i gummistövlar i regnet och slafsade burgare, kände mig inte så fräsig. Hann tänka tanken ”Här står jag å slafsar framför denna snygga tjej, hå hå ja ja”, typ. Och så visar det sig att HON vet vem JAG är – HUUUUUUR lurigt?!

Jag har fortfarande väldigt svårt att förstå att ni faktiskt är så pass många som hänger här på el bloggo med mig varje dag, varje vecka, varje månad. Blir alltid lika chockad (på ett LJUVLIGT sätt) när någon av er kommer fram på stan och säger hej. Det ger mig SÅ mycket pepp ska ni veta!

Att få denna snappis var därför som en tidig julklapp. GIVETVIS skärmdumpade jag snabbt som ögat, GIVETVIS visade jag bilden för Niklas i samma sekund han steg innanför dörren och GIVETVIS bloggar jag loss om det! Ha ha, men man blir ju bara så jäkla glad å stolt!

Tack söta fina du för din underbara smygbild (älskar att jag nu också kan bocka av ”bli papparazzi-plåtad” på min bucket list), och TACK för att du och ni andra fantastiska mänskor är med mig här på el bloggo. I love you!

PS – Jag hittas under vanjawikstrom på Snapchat om det är någon annan som vill skicka papparazzipics, ha ha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Nä du är verkligen en sann inspirationskälla ska du veta! Man blir alltid glad och harmonisk av att gå in på din blogg och se era videos 🙂 det känns ju lite som att man känner er haha.. Jag skulle nog få stoppa mig själv för att inte hejja på dig som en gammal vän om jag såg dig på stan 🙂 har också följt er sen gravid vecka för vecka och allt blir bara bättre och bättre <3

    Lova 2015-12-19 23:12:32 http://None
    Svara
  • Hittade din blogg ganska nyligen och måste säga att jag ÄLSKAR den också! Blir så sjukt inspirerad av dina inlägg, jag som inte tänkt julpynta alls här hemma har till och med gått och köpt vita amaryllis (ja för mycket jul får det ju inte vara!) som står så fint här hemma. Tack för all inspiration!

    Olivia 2015-12-18 23:49:07 http://None
    Svara
  • Måste bara säga att jag älskar eran youtube kanal!! 😀
    Både jag och sambon sitter som fastklistrade så fort ni lagt ut ett nytt klipp! Vi har en 10 månader gammal tjej här hemma och det är så skoj att få se lilla grodan! Ni är en sån mysig familj!

    Ha det bra 🙂 kram

    Nathalie 2015-12-18 22:04:21 http://None
    Svara
  • Vi är nog många fler som hänger här på el bloggo än vad du tror Vanja! Tycker det är så coolt varje gång jag hör dig PÅ RADION när du gör reklam i samarbete med Eniro. Har följt dig sedan gravid vecka för vecka och det har varit (och är) så roligt att få följa med på sin resa!
    Tack för en superbra blogg!

    Eve 2015-12-18 21:57:44 http://None
    Svara
  • Vi är nog många fler som hänger här än vad du tror Vanja! Jag Tycker det är så coolt varje gång jag hör dig PÅ RADION när du gör reklam i samarbete med Eniro. Har följt dig sedan gravid vecka för vecka och det har varit (och är) så otroligt kul att följa med på din resa!

    Tack för en superbra blogg!

    Eve 2015-12-18 21:52:52 http://None
    Svara
  • Woopwoop grattis till att din paparazzi-oskuld är tagen 😉

    Måste bara berätta att jag idag va och klippte mig hos din frisör Maggie! Och sååå duktig hon är 🙂 Du ser ju alltid så fräsig ut i håret så ville sno lite fräs till mig oxå. Sagt och gjort bokade jag en tid och nu känner jag mig riktigt snajdig måste jag säga!! Tack för din finfina blogg och alla tips och råd <3

    Bewi 2015-12-18 20:37:20 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!