Sötaste overallen EVER?!

iggy overall 2
Ni vet ju att jag gillar zebraprint. Eller – gillar å gillar, jag ÄLSKAR zebraprint! Ni förstår ju då min oerhörda glädje när jag hittade en overall till grodan – I ZEBRAPRINT! Det är nog den sötaste overall jag någonsin sett!

[youtube id=”g-mnPtB-y3I”]
I klippet ovan får ni se den live så att säga (älskar att den har dubbla ”bebisdragkedjor” på framsidan som gör det mycket smidigare att komma i och ur den). Ni får också hänga med till parken, när vi tar en cappo på 6/5/4 – och när jag ÄNTLIGEN hittar en mössa som är stor nog åt mitt enorma (jupp, jag har en gigantisk skalle) huvud. Vi lyckas även fånga en snabb (men SÅ GOD) grodpuss på film!

Och är det någon annan som blir pepp på denna ASGÖLLIGA overall så hittar man den HÄR!

I samarbete med Ellos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Hej Vanja
    Om du vill ha en assnygg mössa i lite poppigt stuk i större modell. Hittade en tjej på instagram som stickar superfina mössor på insta. Du kan välja färg och mått själv. Hon är superproffsig och väldigt tillmötesgående. Kolla in henne. Jag köpte en som är underbart fin men tyvärr för stor för mig så jag gav den till min kära mor :-).
    http://www.frunordstrom.com
    Kramar
    Ina

    Ina 2015-12-12 12:46:32 http://None
    Svara
  • Älskar att Niklas röst låter exakt som Alex i solsidan!

    Sanna 2015-12-12 10:26:16 http://None
    Svara
  • Han är helt fantastik er son, är så himla kär i honom. Visar min kille bilder/videos på honom minst tusen gånger om dagen!

    Elvira 2015-12-12 00:54:08 http://nouw.com/elvirakavallin
    Svara
  • Vilken sötnos 🙂

    Louise 2015-12-11 21:34:14 http://None
    Svara
  • Alltså med hela min armé av småttingar (ja okej, tre barn gör kanske ingen armé men de är ju då ganska små allihopa så de känns som fem gånger fler…) tänker jag sällan på barnkläderna i termer av snyggt utan bara i form av ALLT SOM FUNKAR. Okej, det gjorde jag nog redan med första barnet, vi är ganska lata och fula föräldrar på den fronten. men i alla fall: DE DÄR DRAGKEDJORNA! ser ju helt fantastiskt ut faktiskt.

    ps älskar nya headern. verkligen ”vanja-känslan” för mig!

    Ulrika 2015-12-11 18:27:12 http://nettelblad.blogg.se
    Svara
  • Haha så sjukt hur olika man ser saker, i min värld är inte detta zebraprint utan typ någon löv-historia. Fabuloso oavsett! 🙂

    Malin 2015-12-11 17:34:34 http://None
    Svara
  • hahaha typ ja, blir helt fnissig av sötöverdos <3

    ISA 2015-12-11 16:50:51 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!