En liten dans

vanja wkström gif 2

Har sovit sämre än sämst i två nätter. Iggy är hostig och sover uselt, och mitt ena knä har ballat ur totalt och värker så mycket att jag inte kan ligga bekvämt, hur jag än vrider och vänder på mig. Denna kombo = värdelös och innebär typ noll sömn. I går var jag snurrig deluxe och i dag är inte mycket bättre. Hua hua.

Såna här dagar VET jag att jag INTE får tänka på sånt som är jobbigt eller pressande, för såna saker känns typ tusen gånger värre såna här dagar. Och grejer som kanske inte är så farliga alls, känns oöverkomliga. Men det är inte alltid lätt att hålla huvudet i schack, så just nu tycker jag att livet känns sådär peppigt faktiskt.

Jag behöver sömn, jag behöver känna lugn, jag behöver kaffe (mjölken var slut här hemma så fick ingen morgonkaffe gaaaahhh), och jag behöver känna mig lite mer som i förrgår när ovan fräsiga dans (?) dokumenterades. Pust.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Vanja! Nu ska jag skriva en pepp kommentar! Jag har precis som du haft märkliga symtom när det kommer till stress. Jag började domna i händer fötter ben osv. När jag gick så kunde jag ibland känna mig snurrig. Jag blev utredd för MS då jag blev livrädd att det skulle vara nåt sånt. Dom hittade inga fel utan jag fick bara ha det så. Men nu ca. 1,5 år senare så är alla symtom borta! Så håll ut det går över och ta det lugnt:) kram

    Madde 2015-12-10 17:23:58 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!