Blinka stora stjärna

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetLovade ju att visa pics på vår julstjärna, och here it is! Tycker den är superfin! Klassisk, men ändå lite extra snajdig med de små utskurna stjärnorna som fin detalj. Köpte en gul lampa och satte i den, så att ljuset inte skulle bli för kallt. Tycker det blev helt perfekt faktiskt. Mysepys deluxe.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetAtt ha julstjärnan uppe är ju faktiskt SÅ rackarns mysigt! Det där svaga gula skenet som alltid glimrar när man går upp mitt i natten för att slinka på toa, och som finns där när man kravlar sig ur sängen på morgonen. Det är mörkt mörkt mööörkt ute, men i vardagsrummet glimrar stjärnan. Love it.

Lika svårt varenda sabla år att ta ner den, just pga detta mysglimrande. Tror aldrig vi kan med att ta ner den innan februari nästan blivit mars. Man vänjer sig ju vid glimret, vill inte vara utan. Men sen kommer vårljuset, och då känns det helt plötsligt ok igen, att vara glimmerlös.

Hur är ni – tar ni ner julstjärnan när man ”ska” (när det nu är – tjugondag knut kanske?), eller låter ni den mysa på en stund till?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Söta vanja! Nu är jag en sån där tråkig typ men måååste bara säga att låt inte datorn ligga på fällen, brandrisk DELUXE. Var en hel familj som brann inne i mina trakter för ett par år sen, av en dator som blivit för varm i soffan (fläkten fick inte luft). Låt alltid datorer, iPad, telefon ligga på plana ytor och absolut inte ladda på natten eller när man inte är hemma. Förlåtförlåtförlåt för pekpinne. Kram!

    Lisa 2015-12-07 21:30:33 http://None
    Svara
  • Just stjärnor kan man plocka ner från fönster och hänga i ett mörkt hörn av rummet tycker jag! De blir inte så juliga då utan mer som ett fint vinterpynt som man kan ha mars ut om man vill! Sen blir man väl sugen på nåt annat!

    Josefine 2015-12-07 19:17:51 http://None
    Svara
  • Så sent som möjligt… när jag tycker det börjar bli ”pinsamt”… slutet av februari/mars.

    Linn 2015-12-07 09:19:59 http://None
    Svara
  • Ja! Julstjärnan åker ner med allt pynt redan i mellandagarna, är redan så trött på allt då. Men däremot ljusslingan på balkongen, den får sitta kvar ända fram till sommaren haha! Tycker det är så fint när det glittrar där ute i mörkret:)

    Annie 2015-12-07 02:44:28 http://None
    Svara
  • Gud vad snygg, har en liknande fast på fot. Går sjukt bra hem!

    Elvira 2015-12-07 02:32:52 http://nouw.com/elvirakavallin
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!