En grodig dag

[youtube id=”H0e84_2-4cg”]
[youtube id=”nlv1y2dwKDw”]
För er som är sugna på att se hur livet ser ut lite mer från Iggys perspektiv, så filmade vi ”En dag i grodans liv”, typ. Hittas ovan.

Är så glad att vi har vår kanal, vet att jag i framtiden kommer vara SÅ rackarns tacksam att vi har filmat så mycket. För ofta är det ju helgdagar och festliga tillfällen som dokumenteras – men vardagen glöms liksom bort. Den är inte ”intressant” nog. Men den är ju livet, och jag tror att det kommer vara SÅ roligt att kunna kika tillbaka på saker som man glömt bort om inte alldeles för länge. Som grodans alla små uttryck och saker han tycker om just nu.

Tycker redan det är TOKfascinerande att gå tillbaka bara några månader och kika hur livet var då. När vi bodde i vår gamla lya, när Iggy inte kunde prata – eller gå. Så himla roligt att se. Så även om det kanske inte är för alla att starta en YouTube-kanal, så kan jag verkligen varmt rekommendera själva vardagsdokumentationen. Det är så himla fint att ha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Iggy är en sån fantastiskt glädjespridare. Har nu rekommenderat mamma om era klipp så nu sitter vi båda två helt förtrollande av Iggys små uttryck och äventyr. Tack för att ni vill dela med er av så mycket! Adventskramar från en blåsig Ö.

    Johanna från Tjörn 2015-11-28 22:25:02 http://None
    Svara
  • Alltså denna lilla skrutt, hur charmig får man lov att vara?! Ääääälskar att få ta del av er vardag!

    Ida 2015-11-28 20:28:52 http://None
    Svara
  • Jag är så himla kär i grodan, han är så fantastiskt underbar och söt. Ett riktigt charmtroll!

    Elvira 2015-11-28 19:29:18 http://nouw.com/elvirakavallin
    Svara
  • 30 minuter med Iggy, perfekt när man är på lite visset humör och behöver lite genuint skratt. Förstår att han verkligen förgyller ert liv. Vilket charmtroll!

    Julia 2015-11-28 18:41:24 http://None
    Svara
  • Älskar er kanal! Förstår att det måste vara roligt att ha vardagen dokumenterad på ett sådant bra vis!

    Elin Söderholm 2015-11-28 18:20:12 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Tack, tack kära du för att du/ni delar med er så mycket. Lyssnade nyss på barnavsnittet och då pratade du om kejsarsnitt. Kom på att jag glömt säga att ert klipp och allt prat kring när Iggy kom till världen hjälpte mig så mycket när min dotter föddes.

    Jag hade tänkt föda vaginalt men hon kom med akut snitt en månad tidigt pga att jag blev allvarligt sjuk.

    Jag va verkligen inte bredd MEN precis innan jag sövdes ner frågade barnmorskan om jag förstod vad som händer. Då tänkte jag på dig, det jag sett och det du berättar och kände att jag hade koll och kontroll även om jag var nedsövd. Så tack, ville bara att du skulle veta det <3

    Lovi 2015-11-28 16:16:16 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!