Man tager vad man haver

Processed with VSCOcam with hb1 presetSom jag nämnt tidigare är jag ju mycket för att använda lite otippade grejer när det kommer till inredning, och det här är väl ett bevis på det ha ha. Det här var nämligen en ytterst temporär lamp-lösning, men som blev rätt fin och som har fått stanna kvar ett slag. En klämlampa har helt enkelt klämts fast i Niklas pappas gamla pjäxa, som står på en hög med loppisböcker. Ganska mysigt, praktiskt och rätt gulligt tycker jag.

Planen är dock att införskaffa en gigantisk (den ska vara STOOOOOR – tänker att man kanske kan fynda en på typ Blocket eller Tradera? De är ju så satans dyra…) växt som ska stå i det här hörnet, så jag tror inte denna oortodoxa lamplösning får vara kvar på lång sikt. Men just nu funkar den perfa, och det är faktiskt rätt så fint. Även om det bara var nåt som slängdes ihop på två minuter för att få lite ljus i ett mörkt hörn.

Vad tycker ni – bu eller bä? Är det fint – eller bara weird?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Sååå fint! Älskar din inredningsstil med härlig kombo av allt möjligt och så mycket minnen och personliga prylar.
    Något jag inte förstår är hur ni lyckas städa med alla prylar dock… Jag tycker mitt hem dammar igen på noll och ingen tid alls nu när vi är en familj på fyra sedan tvillingarna kom förra sommaren… Jag plockar bort mer och mer fluff just för att jag inte orkar lyfta och damma och plocka för att allt ändå bara blir ett enda kaos blandat med leksaker :-/
    Saknar mitt fluff och att ha fina grejer på golvet!

    Matilda 2015-12-01 11:00:48 http://None
    Svara
  • Vanja!!!! Följer dig på snapchat och din outfit idag var AMAZING!!! Så fin!!
    Kram

    Julia 2015-11-27 12:50:58 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!