Premiär för Älskade Unge Julspecial!

Idag slår vi på stora trumman, för idag är det premiär för Aftonbladet TV´s Älskade Unge Julspecial woop wooop! I det första programmet träffar programledar-Kajsa ÜBERBEGÅVADE Simon Zion (plus asfräsig fruga!) från Idol å snackar kids. Hon bjussar även på tillbakablickar från förlossningen med hennes minibebis Idde, julbakar med Ronnie från Hela Sverige Bakar och pratar med psykologen Malin Bergström. Och vi i Mammamaffian snackar loss om vikten av att KNIIIIIIIPA – och kniper på så gott vi kan framför tevekamerorna!

Spana in klippet ovan, och har ni missat tidigare avsnitt av Älskade Unge så hittas de HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Alltså. Så himla bra program! Sträcksåg hela första säsongen igår kväll (sista avsnittet avslutades klockan 1.00, och då tänkte jag se första från säsong två, men datorn sa ifrån och släckte ner pga dåligt batteri, hehe). Och efter att ha lyssnat på ert barnprogram passade det så bra (är minst lika sugen på barn som Jossan – vill ha ett nununu!). Tack för er inspiration och peppande! Och tycker det har varit skönt att se att du verkligen tagit din scare på allvar. Gött dock att du börjar må bättre! Ta hand om dig, kramar!

    Elin 2015-11-26 15:25:00 http://None
    Svara
  • Åh vad kul! Följde varje avsnitt förut. Kul med fler 😀

    Elin 2015-11-25 17:27:04 http://www.elinkristin.devote.se
    Svara
  • Alltså Vanja! Ditt ansikte har sån GLOW och din hy ser verkligen fantastisk ut! Hoppas verkligen att jag ser lika fräsch ut när jag är pushing 40 (men lyckas inte ens nu som 24-åring ha ha). Stor kram!

    Michaela 2015-11-25 16:47:01 http://None
    Svara
  • Äntligen ett nytt avsnitt. 🙂 Har saknat de .

    Louise 2015-11-24 14:38:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!