Tv-bänken är nu fluffad!

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetOkej – är ni beredda på ett låååååååååångt och massivt bildombande? Jag har nämligen fluffat vår tv-bänk och tänkte visa er hur den ser ut after the fluffing, så att säga. Är sjukt nöjd, om jag får säga det själv.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetMin fluff-vana trogen har jag som vanligt investerat i några nya fräsiga saker som passar just den här hörnan, och sen blandat upp med sånt jag har hemma. Den tokfina mässingsasken är en nyinvestering, och passar perfekt att förvara värmeljus i. Är ljusberoende, så väldigt handy att ha påfyllning nära till hands. Asken hittas här!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetJag visste att jag ville ha en riktigt maffig vas någonstans på bänken, dels som en slags statement piece men också för att man då MÅSTE ha färska blommor i den hela tiden he he… (Bra ursäkt att köpa blommor va?) Och när jag hittade den här gick jag typ AV, så jäkla snygg är den!

Passar perfekt att bara ha nåt enkelt i som eukalyptusgrenarna ovan, eller så maffar man på med vackra blommor. Känns som att vad man än stoppar i den här vasen så kan det inte gå fel. ÄLSKAR att den är i keramik också, och i en färg. Annars har jag mest glasvaser så det är kul med något annat. Vasen hittas här!

Bakom vasen har jag ställt två tavlor, tycker det är fint när man använder fler än en tavla, det blir mer avslappnat då på nåt sätt.

 

vanja wikström lägenhetNiklas gamla barnskridskor ovanpå en gammal bok fick pryda en av hyllorna. Jag tycker det är kul att försöka tänka utanför boxen när jag fluffar, och använda grejer som man kanske inte automatiskt tänker på som prydnadsgrejer. Ofta har man ju en massa fina saker omkring sig, men tänker inte på att de skulle göra sig superbra i en bokhylla. Får man till det blir det väldigt härligt och personligt tycker jag.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetÅååååå blir typ alldeles kollrig av alla fina grejer på den här sidan! Älskar hur man kan leka med böcker, beroende på hur man använder dem. Man kan ställa dem med ryggarna utåt för en mer busy look, eller med sidorna utåt för att få det mer lugnt och enhetligt. Man kan placera dem liggande eller stående eller huller om buller – allt blir typ fint!

Hittade även typ världens smartaste grej som dessutom är skitsnygg. Ser ni den svartvita grejen med zickzack-mönster? HUR fin? Och vet ni vad det bästa är? Jo – det är en bokliknande ask som man kan öppna och förvara fjärrkontroller i (typ fulaste grejerna ever ju). SÅ rackarns smart, älskart! Denna smarta å snygga tingest hittas här!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetJag har några grejer som ALLTID måste ingå när jag fluffar, och det är färska blommor och ljus. Utan det – inget mys, tycker jag. Och denna ljuslykta är ju liksom PERFEKT när det kommer till ljusmys. Älskar älskar ÄLSKAR den! Den hittas här!

 

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetNåt annat jag gillar när det kommer till inredning är att inkludera humor – och djur. Jag tycker om när det får vara lite lekfullt och inte blir så dödsallvarligt. Och sen är ju djur också sjukt snygga – så det slår liksom två flugor i en smäll; det blir kul OCH man får in lite djur i inredningen. Heja heja! Just denna rara mässingshund hittade jag här!

 

vanja wikström lägenhetBlommor kan ju vara vackra inredningsdetaljer även när de är torkade, och just denna hortensia kändes ju som GJORD för den här glaskupolen. Tycker det blev SÅ fint! Och om man tröttnar är det ju bara att byta ut den mot någonting annat. Kupolen är vidunderligt snajdig tycker jag, och den hittas här!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetDet känns SÅ skönt att ha fått till det här området. Eftersom vi spenderar de flesta av våra kvällar i soffan (efter det att grodan gått å lagt sig alltså, innan dess blir det inte så mycket soffmys…) tittar vi ju på den här bänken och dess innehåll en hel del. Därför känns det extra skönt att det nu känns bra i mage och sinne att vända blicken mot tv-bänken.

Hoppas att ni fått lite inspo, och att ni också tycker att jag fluffat med framgång såklart!

I samarbete med Ellos

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
  • Hej,

    Jättefin tv-bänk! Vart har du köpt den?

    Mvh, Johanna

    Johanna 2017-02-27 14:27:40 http://None
    Svara
  • Vanja du har glömt det viktigaste! Vart är tv-möbeln ifrån? Älskar möjligheten för flufferi i /på den!!

    Linn 2015-11-24 09:52:21 http://None
    Svara
  • Älskar din inredningsstil! Jag ska precis till att flytta till en ny lya och fick massor av inspo nu! Tack!

    Jenny W 2015-11-23 22:44:47 http://None
    Svara
  • SÅ himla fint! Älskar verkligen vasen, kul att ha en vas i något annat material än glas också 🙂

    Stina - Tillvaron.se 2015-11-23 21:18:15 http://tillvaron.se/stina
    Svara
  • Så fint det blev! Duktiga Du är:) Den urmysiga tröjan du har på dej får man fråga vart du inhandlat den? Kram Maria

    Maria 2015-11-23 19:55:18 http://None
    Svara
  • Så himla fint. Nu fick jag massa inspiration att ta tag i vårt hem. Sen vi fick Henry, snart 2 år, så är Allt undanplockat. Ser jättetråkigt ut och vi, mannen och jag, saknar inredningen. Jag undrar precis som några av de andra kommentarerna hur ni gjort för att Iggy inte ska möblera om bland sakerna? Vänligen / Nike

    Nike H 2015-11-23 11:11:47 http://None
    Svara
  • Känns som att jag typ stalkar dig men kan inte låta bli att kommentera igen haha.. SÅ himla fint! Är det ens möjligt att få till det sådär perfekt. Galet snyggt!

    Elin Söderholm 2015-11-23 00:45:29 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Måste inflika lite snabbt!!! Blondinbella tipsar sina läsare om babyloonz!! Hur coolt är inte det??? Gå in och kolla på hennes blogg!!

    Maja smedberg 2015-11-23 00:22:07 http://None
    Svara
  • Undrar (som några andra också hehe) hur ni gör så att iggy låter bli allt ”fluff”??? Haha min dotter som är lika gammal som iggy hade älskat inredningen och flyttat på varenda grej! 🙂

    Johanna o instatwin 2015-11-22 23:17:13 http://None
    Svara
  • Så himla TOKFINT!!! Alltså vasen är ju lite att dö för! Måste ha! 😀

    Emma 2015-11-22 22:36:35 http://None
    Svara
  • Men waah! Asså orkar inte så många vackra ting på samma plats. Vill ha allt!! Det blir en lång önskelista till tomten 😉

    Johanna 2015-11-22 21:48:48 http://None
    Svara
  • Jättefint! Undrar som några föregående hur ni lyckas ha detta fluffiga med Iggy som inneboende….. Min 1,5 årig går helt lös på allt tänkbart så blir att plocka bort, plocka bort, eller jaga och tjata. Några tips? 🙂

    Angelica 2015-11-22 21:47:36 http://None
    Svara
  • Love ditt fluff! Gillar när det är gammalt och nytt och lite humor i det också! Jag brukar blanda in barnens grejer, något de gjort eller kanske nån liten leksak! Är det inte personligt innan, så blir det då iaf!

    Victoria Glosemeyer 2015-11-22 21:14:29 http://www.victoriaglosemeyer.com/blog-page/
    Svara
  • Åh så fint! Men hur är det nu, ska inte sponsrade inlägg märkas på något vis för att inte förvilla läsarna?

    Aila 2015-11-22 20:48:25 http://None
    Svara
  • Samarbete med ellos?

    Fia 2015-11-22 20:26:17 http://None
    Svara
  • Jag bara älskar dina ”fluff” tips, massa massa massa inspo !! Jag själv kallar det piff, att man piffar hehe. Jag har en massa härliga och snajdiga visioner om loppisfynd blandat med nytt och någon dyrgrip, frågan är bara var tusan jag hittar loppisarna!? Jag skulle uppskatta en loppisguide i Stockholm, kanske till er YT kanal? 🙂 Blev himla fint iallafall, du kan du!

    Louise K 2015-11-22 20:12:48 http://louissse.blogg.se
    Svara
  • Asså! Hur fint blir det inte hemma hos er! 😀 Så mycket fina saker och älskar fluff fluff fluff!

    Men en fråga, vi har nyss oxå flyttat till nytt crib och vill så gärna ha massa fina saker framme, men har en liten 1åring här hemma och han går verkligen lös på allt som jag ställer fram! Hur gör ni för att hålla Grodans tassar borta?

    Kram

    Sandra 2015-11-22 20:08:01 http://None
    Svara
  • Superfint!

    FYI Blondinbella har tipsat om Babyloonz appen på sin blogg idag 🙂 Det är väl er app??

    Erica 2015-11-22 19:53:41 http://None
    Svara
  • Så himla snyggt! Vasen och kupolen var superfina verkligen. Jag har sagt det både en och sjutton gånger tidigare.. Hur är det mööööjligt att ett barn inte går loss på allt de där? Jag provade att sätta en ljusstake i fönstret (eh ja tidigt!) Det tog mindre än 2 minuter innan den var pillade på OCH sönder (!) Min klåfingriga och nyfikna lilla onge låter oss svälta på inredningsfronten, hehe. Men det är ju kul att NI kan ha det så fint 😉 Om sisådär 17 år när Lillan klåfingrat klart, då har vi massa tips i din blogg <3

    Supernice!

    Ha en skön kväll. Hälsa mannen din också 🙂
    Kram

    Karin & Z 2015-11-22 19:31:23 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!