Back to blonde!

vanja wikström hår

vanja wikström hår

vanja wikström hårÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH VAD SATAN I GATAN-SKÖÖÖNT det känns att vara back to blonde alltså! För att vara lite (okej extremt) cheesy – det känns lite som att komma hem. Kände mig aldrig bekväm i det mörka, och tyckte dessutom att det var tråkigt att jag inte kunde leka med färg lika mycket som jag är van vid.

Njuter nu i fulla drag av att känna mig som ett ljushuvud igen, och ser fram emot att plocka fram mina pasteller igen. Lila står på agendan, måste bara hitta rätt färg. Testade Revlons tub men tyckte inte om den, den släppte aldrig från håret, gick inte att tvätta ur. Jossan provade ju Maria Nila och det blev tokfint OCH gick ur lätt som en plätt – någon annan som provat just den och kan rekommendera? Eller nåt annat som ger lavendelhår?

 

vanja wikström hår

vanja wikström hår

vanja wikström hår

vanja wikström hårTrivs mycket bättre i att ha det rakt nu också när det är blekt. Håret blir ju mycket ”tufsigare” (strävare, mer slitet ha ha) när det är blont, och den strukturen passar mig mycket bättre än ett lent och ”friskt” hår. Ett blekt hår känns aldrig lika platt, tycker jag.

 

vanja wikström hår

vanja wikström hårÄr så SJUKT NÖJD med färgen och klippningen (vi putsade till frippan lite bara, klippte bort de värsta tuggummitopparna)! Som vanligt är det min magiskt duktiga frisör Maggie på salong MOC på Åsögatan som rattat till detta tjusiga resultat. Får ganska ofta frågor om var jag går och klipper mig – och kan VARMT rekommendera MOC i allmänhet och Maggie i synnerhet. Alla är tokduktiga där! Klippte mig länge hos Freja också på MOC (innan hon fick bebis och jag hamnade hos Maggie). Hon är nu tillbaka efter mammaledigheten och är också TOKGRYM!

Och på tal om nåt annat som e tokgrymt – HUR SABLA FAB är inte denna glitterpolo? Snacka om vardagsglädje! Och varifrån är den då, kan man kanske undra? Jo – från….*trumvirrrrvellll* LINDEEEEEX! Ni SER ju – uppryckning deluxe av denna kedja alltså!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Hej fina Vanja!
    Skulle vilja önska ett inlägg från dig om din nuvarande hudvårdsrutin och sminkrutin och vilka produkter du använder.
    Kramar <3

    Christine 2015-11-21 11:46:55 http://None
    Svara
  • Halva min kommentar försvann ju ser jag! Ville bara berätta att jag riktigt kan sitta och grotta mig i din kategori hårfix och blir riktigt inspirerad. Har aldrig färgat håret och är lite av en figis på hårfronten men du har fått mig att bli så sugen på att både klippa håret kortare och färga det ljusare! Får du nys om en frisör i Göteborg som är lika begåvad som Maggie och hennes gäng får du gärna säga till, hehe!

    Ta hand om dig, fina fina Vanja!

    Ida 2015-11-21 10:14:01 http://None
    Svara
  • Dödssnyggt ju

    Ida 2015-11-21 08:03:51 http://None
    Svara
  • Men jag GÅR AV vad fin färg!!!! Blir så avis, vill bli av med mitt färgade chokladhår bums.
    Skönt att du mår bra igen Vanja, true fighter!

    Elina 2015-11-21 01:00:54 http://None
    Svara
  • Så jäkla snyggt!!!

    Jenny W 2015-11-20 18:18:23 http://None
    Svara
  • Så snygg! nu känner du dig hemma va ? 😉 önskar så att jag hade passat som blondin, känns som en grej man vill prova i livet! haha.

    ISA 2015-11-20 16:59:30 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Såååå snyggt!! Du passar jättebra i den färgen.

    Marieh 2015-11-20 14:57:21 http://None
    Svara
  • Nu gungar min värld lite här och jag börjar återfå hopp 🙂
    Är det så att du egentligen har ganska mörkt hår? Och att du lyckas bleka det sådär rackarns rackarsnyggt? Själv har man ju drömt om en blond kalufs sen man var en sportkeps hög men aldrig vågat eftersom mitt hår är så mörkt från början. Jag vill också experimentera med färg! Men på mitt bruna hår så försvinner det bara.

    AC 2015-11-20 14:56:22 http://None
    Svara
  • SÅ SNYGGT!
    Älskar det kalla blonda på dig! Hade gärna haft det själv, men jag blir för ”gullig” i tokblont och passar bättre i mörkblont. På dig är detta helt perfekt!!

    anna 2015-11-20 14:54:47 http://None
    Svara
  • WOHO, Sjukt snyggt Vanja!
    Ha en fin helg:)
    Kramisar!

    Ida 2015-11-20 14:45:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!