Våra smultronställen på söder

[youtube id=”Bwj2-2g8oCU”]
Både jag och Niklas är ju som ni vet småföretagare, och därför tyckte vi det var SÅ KUL att bli tillfrågade om inte vi kunde visa upp våra smultronställen på Söder i ett YouTube-klipp. Det är ju nästan alltid de SMÅ företagen som står för guldkornen i kvarteren, så i ovan lilla film hittar ni tre av våra absoluta favoriter här där vi bor.

Vi besöker min magiska frisör Maggie, min och Niklas gudabenådade massör Mai och svänger förbi kläd- och surfbutiken (som också inhyser typ världens mysigaste lilla café) 6/5/4 som Niklas ju startade för sex år sen.

Klippet är gjort i samarbete med Eniro, som med sin rejtingtjänst gör det möjligt för små företag att ha samma chans att synas som stora företag. Ju fler fina omdömen företaget får – ju mer syns det i sökträfflistorna. UNDERBART, tycker jag som ju själv är småföretagare utan miljonbudget att lägga på marknadsföring. För Glam Mom är det ju kundernas nöjdhet som gör att ordet sprids – och på precis samma sätt funkar Eniros rejtingtjänst.

Så gå gärna in och rejta dina favoritföretag och hjälp dem att synas i mediebruset (de kommer vara dig EVIGT tacksamma – jag lovar!), och kolla in några andra av Sveriges största YouTubers (HUR fräsigt att vi fick vara med i det gänget?!) smultronställen HÄR!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!