Blir så stolt + lite mens

mybox uf

mybox ufNi vet ju att ett av mina mål, och en av el bloggos hörnstenar, är att inspirera mänskor (framförallt kvinnor) att VÅGA i allmänhet och att våga driva eget i synnerhet. Därför känner jag mig som en stolt rackarns hönsmamma när sånt här dimper ner i brevlådan – en box från UF-företaget MyBox vars affärsidé är att göra mensdagarna lite härligare. I boxen hittar man tamponger och bindor, samt choklad, en ansiktsmask och ett parfymprov. Allt förpackat i en söt box som man kan prenumerera på månadsvis. Bra idé tycker jag!

Har haft mailkontakt med teamet bakom MyBox som alltså är ett UF-företag. UF står för Ung Företagsamhet och de som engagerar sig i detta startar, driver och avvecklar ett företag under ett läsår i gymnasiet. SÅ bra grej att göra oavsett om man vill bli egenföretagare eller inte – för jag kan lova att de som driver UF-företag lär sig SÅ mycket på vägen.

Så heja heja heja Kajsa, Matilda och Jacob – jag önskar er all lycka till med såväl MyBox som med framtida äventyr! Ni lyckades dessutom tajma in boxen rätt bra med mina mensighetsdagar, så tack å bock för allt härligt som låg i boxen!

Och hörrni, när vi ändå är inne på det här med mens så är det faktiskt det ämne som jag å Jossan tänker prata om i poddisen som vi spelar in senare i eftermiddag. Det pratas för lite om mens tycker vi, så nu tänker vi grotta ner oss ordentligt i allt som har med detta att göra! Det ska bli sjukt intressant att prata mensminnen, PMS å allt annat som hör lingonveckan till. Ge gärna förslag om ni har några särskilda undringar eller önskemål som ni vill att vi tar upp i detta blodröda avsnitt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Lyssnar på podden i detta nu – så himla kul att du förde vidare tipset om Drpimplepopper, hahaha. Ja det är ju vidrigt MEN sån befrielse att se på!

    Stina - Tillvaron.se 2015-11-18 16:53:54 http://tillvaron.se/stina
    Svara
  • Shit vad bra idé, detta vill jag verkligen beställa!
    Jag har också ett UF företag. Vi heter Partykeepers och står till tjänst på våra kunders evenemang/fester. Om du vill så får du gärna berätta om oss för dina nära och kära!

    Vill bara säga att du är den som peppar när dagarna är sämst! ha det gott 🙂

    Lovisa 2015-11-17 22:30:12 http://None
    Svara
  • Ååh vad kul! Den boxen vill jag verkligen också testa! Och vad kul ni ska prata om lingonveckan i podden, tycker man pratar för lite om det och det känns inte som något man pratar om! Kram!

    Minna 2015-11-17 21:36:01 http://None
    Svara
  • Så spännande!! jag har funderat flitigt över det här med mens, PMS och ägglossning sedan mensen kom tillbaka efter förlossningen. Jag blir verkligen en helt annan människa under både ägglossning och under några dagar innan mensen kommer – så till den grad att jag nu tänker gå och ta hjälp! Jag blir alltså helt deppig och känner att livet är supertungt. Minst en vecka varje månad går åt till att må skit och idag har jag dess utom haft ångest över att det snart är dags igen.. Bråkar med min stackars sambo helt utan anledning, gråter massor och känner att ingenting spelat någon roll. Mina underbara vänner har upplyst mig om att det FINNS HJÄLP ATT FÅ, så nu ska jag ta tag i det här! ska bli superspännande att lyssna på vart ni hamnar i det här 🙂

    Linda 2015-11-17 21:14:48 http://None
    Svara
  • Mensvärk, mens efter förlossning

    Linda 2015-11-17 18:48:01 http://None
    Svara
  • Tycker ni ska prata om menskoppen, jag kan berätta allt du vill veta chefen. Den är ju trots allt min bästa vän hehe!

    Lovisa 2015-11-17 17:55:43 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • Hej bästa Vanja!
    Undrar bara var din dösnygga randiga polotröja (som jag såg på snapchat att du hade på dig idag) kommer ifrån? LOVED IT!! Kramar Elsa

    Elsa 2015-11-17 17:46:01 http://None
    Svara
  • Drivna och entrepernöriga (säkert ett korrekt ord :p) människor är så jäkla härligt!

    ISA 2015-11-17 16:55:51 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Otroligt bra grej! Vilket klokt gäng det måste vara bakom den boxen!
    Vad roligt att ni ska prata om mens, det behövs verkligen. Mer menssnack åt folket!

    Elin Söderholm 2015-11-17 14:35:49 http://elinsoderholm.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!