Min nya klädbyrå

vanja wikström lägenhetNu är det dags för ännu en inredningsbomb här på el bloggo! Som ni vet har jag ju bloppat bort det mesta av våra gamla möbler, och mitt antika klädskåp har ersatts av denna sprillans nya å vita byrå (kommer från Ikea, heter Malm) + en klädhäst. Känns SÅ bra! Var så otroligt sugen på en totalförändring på den här fronten, och känner nu att jag fått till det jag ville. Woop woop! Tänkte därför att ni också skulle få se hur det har blivit, hoppas ni gillart!

Tanken är att tavlorna och spegeln ska upp på väggen, men än så länge får de nöja sig med att stå på byrån. Min plan är att jag ska stå här och sätta på mig smycken, slänga en blick i spegeln och tycka att jag ser lite extra fräsig ut. Den här ytan ska göra mig GLAD och ge pepp! Nu ska ni få en lite närmre kik:

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetPå byrån har jag samlat ett gäng illustrationer och tavlor som betyder mycket för mig, tänker att de ska ge inspo och pepp.

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetDet här är liksom ”min” plats i sovrummet, och jag tycker det blev SÅ mysigt! Härligt också att Hasse hittade hem på kanten. Fick honom i födelsedagspresent när jag fyllde 25 – som ett skämt. Men tji fick mina tjejpolare som trodde att jag skulle garva och sen slänga denna raring. Hasse kan vara den mest älskade födelsedagspresent jag någonsin fått. Såhär 12 år senare är han fortfarande en av mina favoritsaker…EVER.

Känns så otroligt skönt att vårt hem nu börjar ta form på allvar. Efter allt slitigt grundjobb med att få fason på väggar, tak och golv kan vi nu bara fokusera på FLUFFET. Och det ääääälskar ju jag som ni vet! Hoppas ni också tycker att det här blev fint.

Ps – Har en känsla av att några kommer vilja veta var jag fått tag på ananasen i glas och mässing, den kommer ifrån Indiska!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] ÄNTLIGEN är jag nöjd med den här ytan – som jag i helgen rattat om för TREDJE gången. Såhär såg det ut första gången jag inredde byrån, och såhär såg det ut andra […]

    Gör om gör rätt 2.0 2016-08-15 15:19:54 http://nyheter24.se/modette/vanja/2016/08/15/gor-om-gor-ratt-2-0/
    Svara
  • […] Kolla in hur jag hade inrett byrån tidigare här! Kolla in fler inredningsinlägg här! […]

    Svara
  • Haha, jag tog med en uttjänt vit dam-torso från jobbet för nått år sedan – och hon står också på min Malm i sovrummet, love her!

    Viktoria C 2015-11-17 19:17:20 http://www.viktoriacederberg.se
    Svara
  • Heeej Vanja! Fy fasen vad skönt att du, ditt fluff och din podcast finns.
    Känner bara att jag måste berätta hur mycket allt detta har betytt typ den senaste veckan. Blev dumpad för åtta dagar sedan och sedan sekunderna efter har er podd varit på repeat. Känner mig så peppad, så glad och så upplyft av era härliga röster och av sakerna ni säger! Så himla bästa bästa bästa!
    Sluta aldrig! Tack! ❤️

    Saga 2015-11-17 01:14:28 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Måste bara säga att du är så inspirerande! Du och din familj är så söta och det är så kul att följa dig/er! 😀 kraam!

    Minna 2015-11-16 19:27:13 http://None
    Svara
  • Verkligen fint! Har en likadan byrå i vårt sovrum och den rymmer hur mycket som helst. Tycker det är fint att ha tavlorna ståendes på byrån sådär 🙂 Jag hade dock det en tid och vips en dag så gled en ner då byråns yta var så glatt och ramen sprack. Tips alltså att se till att de står stadigt! 😉

    Stina - Tillvaron.se 2015-11-16 17:43:46 http://tillvaron.se/stina
    Svara
  • Jag rådiggar er inredningsstil, verkligen. men huuuur rädd blir man inte om man vaknar mitt i natten och skådar den där torson i skuggorna. haha! säkert en vanesak men 😉

    ISA 2015-11-16 17:00:51 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!