Update + vardagsglädje

Processed with VSCOcam with hb1 presetTadaaaa! Här ser ni min nya källa till vardagsglädje – min coola katt! Älskar den! Är barnsligt förtjust i roliga mobilskal, och nu var jag trött på min sobra zebra och tyckte det var dags för nåt…fräsigare. ÄLSKAR de leopardmönstrade glajerna. Ska jag någonsin ha glajer, ska jag ha såna.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetTänkte även ge er en update på läget. Återigen – TACK för era fina kommentarer och mail! Ni är måååånga som höjer varnande fingrar, och tro mig – jag höjer hela handen för att varna mig själv. Det sista jag vill är att krascha. Jag är inte där, men varningsklockorna tjuter i öronen i form av yrsel, lightheadedness och huvudvärk. Jag aktar mig noga noga nu.

Spenderade gårdagen med att flanera på stan och UNNA MIG. Ljuvligt. Hade Agnes Obel i öronen (har ni inte hört hennes platta Philharmonics får ni sätta upp det på er To Do-list) och det var fantastiskt. Använde inte mobilen till nåt annat än att lyssna på musik. Och att sitta på bussen och faktiskt TITTA UT GENOM FÖNSTRET istället för att titta ner i mobilen var…nästan euforiskt.

Har tagit det så lugnt som jag kunnat, och gick även på massage i går kväll. VANSINNESSKÖNT.

Yrseln har försvunnit (inte kommit tillbaka sen den hälsade på i söndags), men känslan av att vara lightheaded har inte släppt. Har varken blivit bättre eller sämre. Är såklart livrädd för att paja mig själv, hoppas dock att jag upptäckt detta någorlunda i tid, och att jag hanterar det rätt.

TACK för alla stories ni skickar mig på mailen, det är skrämmande hur många av er därute som varit/är i samma situation. Ni är så söta som ger mig tips och pepp, och reality checks en masse. Jag kommer inte pusha mig till NÅT just nu, och jag kommer inte jaga på på samma sätt som innan, någonsin igen. Tror kanske inte att jag kommer KUNNA göra det, heller. Vi får se.

Det känns som att mitt problem är att jag har extremt svårt att prioritera bort saker – jag vill göra ALLT, leverera på ALLA plan, inte göra NÅGON besviken. Var det någon som sa duktig flicka…? Phu. Att prioritera stenhårt och inse att jag är allra duktigast om jag INTE gör allt – för det GÅR inte – måste bli mitt nya sätt att leva.

Har hursomhelst bokat tid på vårdcentralen också i morgon, för att utesluta andra eventuella lurigheter. Nu är det godnatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Å, vad bra att du tar tag i det, har tyvärr också lärt mig om stress the hard way…. Ett tips jag fick var att vara i naturen, om det finns ngn park eller strandpromenad du gillar i sthlm. Det finns något väldigt läkande i naturen. Det är väl det där avkopplande av att få vila sina sinnen.

    Kattis 2015-11-13 11:06:12 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Hej! undrar vart det gröna förklädet som Niklas har på sig i ett videoklipp som du la upp för ett tag sedan, skulle verkligen vilja ha ett likadant! Kram

    Emma 2015-11-12 21:49:18 http://None
    Svara
  • Nu lättade jag ett ton här hemma! Hoppas att du träffar en bra läkare på vc idag. Jag håller tummarna!
    Stor kram

    Karin & Z 2015-11-12 07:44:50 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!