Nu var det jul igen

DSC02736

DSC02742Jaaa hörrni. I dagarna två har jag befunnit mig bland julgranar, sprakande brasor, glögg, tomtar och paket. Jul i kubik alltså! Vaffödådå? …undrar ni (som inte följer mig på Snapchat ha ha ha ha #NiHarRedanFullKoll #Snappisberoende)… Jo – jag har nämligen ägnat fredag och lördag åt att spela in ett helt gäng nya avsnitt av Älskade Unge – webbteveserien som hittas på Aftonbladet TV ni vet!

Precis som förra säsongen är jag en del av Mammamaffian (tillsammans med Kajsa, Angelica och Emelie), och denna gången bjussar vi på fem (tror jag?) julspecialavsnitt som börjar sändas i slutet på november och fortsätter med nya avsnitt varje vecka fram till jul. Precis som förra gången var det sjukt kul att snickesnacka med de här mamasarna; ämnena är intressanta och vi är olika = bra diskussioner!

 

DSC02737

DSC02739Och hörrni. Jag vill passa på att tacka ännu en gång för ert otroligt fina stöd. Jag har även fått ett helt gäng med fantastiska mail. Och jag blir SÅ GLAD. Jag känner verkligen att ni på ett så genuint sätt vill mig väl, och det är så fint så fint. I love you.

Och vet ni vad? Jag tar mig själv och mitt behov av att göra färre saker på allvar. Under dessa två inspelningsdagar har jag INTE filmat för YouTube-kanalen, och efter att ha knäppt ovan fyra bilder la jag bort kameran. Helt enkelt för att jag kände att det fick vara nog för min hjärna att koncentrera mig på att försöka säga vettiga saker framför kameran + hålla koll på Igster (som var med i dag då vi filmade julpyssel och pepparkaksbak).

Jag känner på allvar att jag MÅSTE tagga ner. Jag KAN inte göra allt, jämt. Det är inte så att jag kommer sluta blogga och lägga ner kanalen, neeeeejdå (mardröm, detta är ju bland det roligaste jag vet) – men jag ska unna mig att vara lite selektiv här och där. Så att jag inte överbelastar systemet, liksom.

Och det känns SÅ BRA. Lättnaden sen i tisdags hänger fortfarande kvar, och även känslan av att vara HÄR OCH NU. Så himla skönt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Braaa Vanja! Heja dig <3
    För vet du, och ta det här på rätt sätt hehe, vi märker ju faktiskt inte av det så mycket. Om du postar två inlägg istället för fyra. Om du inte filmar under det där eventet och det inte kommer ett Youtubeklipp. Kommer väl alltid finnas nån som vill ha meeer av det ena eller andra, men du förstår nog vad jag menar? Jag sitter inte här och tänker "men åååh, varför finns inte detta på film!?"

    Jag har inte alltid ens hunnit med att läsa alla dina inlägg och titta på alla klipp (de är ju ändå 10-15 min långa!). Och jag har inget ovanligt hektiskt liv. Jag läser din blogg varje dag om jag hinner, eller några gånger i veckan. Och har det gått ovanligt lång tid har jag tänkt till viss det "kul att läsa igenom allt nu!" och till viss del "hur ska jag hinna läsa allt??" vilket jag VILL för jag ÄLSKAR bloggen, men du lägger faktiskt upp ganska mycket. Mer än andra bloggare. Underbart för vår del självklart, det är inget negativt för oss, men gör inte det för vår skull om det går ut över ditt mående! Tagga ner och gör hälften, och du kommer ändå leverera mer än nog, jag lovar!

    anna 2015-11-09 20:12:21 http://None
    Svara
  • Min sambo är svårt sjuk och jag går till en kurator varannan vecka för att få lite ordning på tankar och känslor. Hon hjälpte mig att göra en lista på allt jag kände att jag vill hinna med i vardagen. Sen fick jag välja ut tre av dessa saker (sjuuukt svårt, men ändå lätt) och sen sa hon att de är de här tre sakerna du ska fokusera på. Det är jättekul att hinna med det andra, men det är inte det du ska prioritera. Om du inte hinner allt det andra så är det inte för att du inte klarar av det, utan att du prioriterar andra saker. Det gjorde verkligen att något lättade inom mig. Att det inte handlar om att inte klara av saker, utan bara om hur jag väljer att prioritera och att det är okej att prioritera bort saker.

    Sara 2015-11-08 23:20:47 http://None
    Svara
  • Heja dig! Det låter supersunt, det är här och nu det händer, njut av det 🙂 precis som i alla relationer är det bra att få sakna och längta ibland, det gäller dina bloggläsare också. Hoppas du får en supermysig söndag med din tokhärliga familj!

    Cecilia 2015-11-08 02:23:44 http://None
    Svara
  • Måste säga att det var väldigt vacker stämsång mellan dig och Johan på din snapchat!
    Sen vill jag bara säga att slit inte ut dig för oss läsares skull, det är tusen gånger svårare att komma tillbaka efter att man har nått botten än att vända när man bara är på hälften. Våga ha en bloggfri dag i veckan, kanske några bloggfria helger bara för att slippa tänka på att allt ska fotograferas. Så länge som läsarna vet att på söndagar kommer inga inlägg så är det ingen som bli besviken när man kommer in på en söndagskväll och det inte finns några nya inlägg. Bloggaren Paula Uribe har bloggfria helger och alla hennes läsare är medvetna om detta och inte får hon mindre läsare pga det. Våga säga nej till måsten och säg ja till ledigt, vänner och familj. Massor med kramar!!

    Johanna från Tjörn 2015-11-08 02:15:30 http://None
    Svara
  • En sak i taget, vi gillar dig ändå!

    Agnes 2015-11-08 00:45:05 http://www.agneslarsson.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!