Tack för hjälpen!

animal friends babyloonzHörrni – we LOVE YOU! Jag å Niklas lanserade ju den nya Babyloonz-appen Animal Friends för ett tag sen. Och vi är SÅ rackarns tacksamma att ni laddade ner, spelade med era kids och testade runt. Och hittade knasigheter ha ha… Knasigheter som vi nu rättat till, tack vare att ni hittade dem. Ni e BÄST!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetNu har vi uppdaterat appen, och rättat till det som var lurigt. Så ni som redan laddat ner den – ladda ner uppdateringen i App Store så rättas en del grejer till. Och ni som är på väg att ladda ner den – ni kommer slippa tänka på att vi blandat ihop en kanin med en hare, och en hamster med ett marsvin (he he vi är inga biologer som ni märker…).

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetAppen är ju baserad på barnteveklippet Kul Med Djur som såååå många av er gillar (jippieee!), så vi har dels döpt om appen till Kul Med Djur på svenska (istället för Animal Friends), och nu ska norskan funka tippetopp (TACK du norska läsare som uppmärksammade oss på att en del norska ord blivit märkliga). Nu har min fantastiska frisör Maggie (som är norska) läst in alla djur, så nu ska det låta rätt.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetVi har också gjort det lättare för små barnfingrar att klicka på bilderna. Vi upptäckte att när barn ska klicka så sveper de oftast istället för att klicka (de drar mer med fingret över skärmen), så nu är klickfunktionen uppdaterad också, så att det funkar precis lika bra när man sveper.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetSista grejen är att vi bakade in en bonus när vi ändå skulle släppa en uppdatering, och det är att man nu kan leka ännu lite mer med pandan. TACK fina fina ni för att ni laddar ner, spelar och testar – och ger feedback! SÅ otroligt viktigt för oss, och SÅ otroligt uppskattat!

Vi är så sjukt glada att vi ser att appen faktiskt laddas ner varenda dag, så förhoppningsvis betyder det att vi gjort nåt bra som börjat sprida sig i familjekretsar. Och det är tack vare ER – våra försökskaniner och pionjärer ha ha!

För er som blir sugna på att ladda ner appen (som alltså på ett underhållande sätt lär barn om djur, deras läten och hur de stavas – läs mer här) så kan man ladda ner den till iPhone HÄR och till Android HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Tuuuuuuuusen tack för babyloonz! Min son är cirka 4 månader och uppskattar de till tusen. Eller mest sångerna då. Mycket mer än babblarna!
    Äntligen kan jag gå på toa utan en liten i knäet!

    Så tusenmiljonertriljoners bra jobb!

    Michaela Davholt 2016-01-21 10:10:00 http://Nouw.com/michaeladavholt
    Svara
  • Hej Vanja! Tack till Niklas och dig för den underbara appen, min lilla tjej (som är lika gammal som Iggy) älskar den! Dock så har hon problem med pandans härmningsfunktion. Hon har förstått att den kan härmas och vilken knapp hon ska trycka på, men hon trycker en gång och släpper och då funkar det ju inte. Om jag försöker hjälpa henne blir hon sur eftersom hon vill göra själv, men till slut blir hon superarg över att hon inte får det att fungera och kastar telefonen 😉 Skulle man inte kunna göra en ”av och på” knapp för den funktionen? Alltså att när den är ”på” så härmas den automatiskt likt Talking Tom och när den är ”av” så kan man använda de andra funktionerna? Kram på er!

    Mia 2015-11-07 09:16:13 http://None
    Svara
  • Bästa appen!! Min 1,5 åring älskar kul med djur! Vrålar typ av lycka varje gång blåvalen kommer upp, haha! Så tack för många räddningar vid bilåkande och matlagning 🙂 ♡

    Emma 2015-11-04 15:49:40 http://None
    Svara
  • GULLGROOODIIIIS! <3

    Lovisa 2015-11-04 12:25:50 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • Vill bara säga tack för att ni gjort den här appen! Den har räddat så många bilresor och tjuriga stunder 🙂 5 stjärnor från både mig och lilla linus!

    Luise 2015-11-03 12:58:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!