Har satt familjen på plats

familjen wikström malmqvist(Förlåt för putslustig rubbe, men kunde inte låta bli…) Gillar ju som sagt att vi nu äntligen börjar få upp tavlor här i lyan, och för någon dag sen hittade även vårt fräsiga familjeporträtt hem! Känns mysigt att ha fått upp det, och det kändes klockrent att sätta det på den här lilla väggen. Där kan det trona ensamt, och få all fokus.

 

familjen wikström malmqvistJag gav det till Niklas i födelsedagspresent förra året, och illustrationen är gjord av en begåvad kompis som heter Irica. Svårt med familjeporträtt tycker jag. Det är liksom mysigt att ha ett, men vääääldigt lätt att det blir cheesy å lökigt. Men det här är ju FAB, och nåt man blir glad av att se varje dag tycker jag.

Eftersom det:

1) Förmodligen kommer vara någon som undrar i kommentarsfältet var man hittar Irica som gjort den fina illustrationen
2) Känns gött i hela själen att få ge lite extremt välförtjänt PR till en sjukt begåvad och härlig mänska

…så kan jag tala om att för den som är sugen på att se mer av Iricas TOKFINA illustrationer (hon har precis gjort en fantaaaastiskt fin namntavla, bra presenttips!) så gör ni det här!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Så himla duktig och skicklig!! Imponerande.

    Du, off the topic.. GMs webbshop, har ni byggt den själva eller fått hjälp?

    Kramar

    Karin & Z 2015-11-03 16:06:48 http://None
    Svara
  • Tavlan var jättefin! Följer Irica på instagram på grund av dig och älskar hennes bilder.

    Ni verkar ha en sån mysig och fin lägenhet. Skulle vara kul om ni visade allting i en video när det är klart!

    Sofia 2015-11-03 12:43:17 http://itgirls.se/sofiaanderskar
    Svara
  • Älskar tavlan! Galet unik och vacker!

    LIVSGLITTER 2015-11-03 11:32:24 http://livsglitter.for.me
    Svara
  • Hej Vanja! Tack för en super blogg. Såg precis avsnittet av Niklas mat, bra jobbat. Du är så duktig på att belysa det här med EKO, vilket jag tycker är toppen bra. En litn tankeställar är dock vad EKO innebär och vad skillnaden egentligen är, har ni koll på det?
    Jag vart personligen vegan för en månad sen då jag fick höra om hur mjölk/ ägg/ köttindustrin faktiskt går till i Sverige. Visste ni t ex att i varje paket mjölk är det tillåtet med 10(!!!)% var… Korna mjölkas alldeles för mycket, vilket leder till inflammation i spenorna som medför, yepp, var. Hur mycket man är filtrerar och renar så slinker det med en skvätt. Faktumet att kalvarna tas ifrån sina mammor TIMMAR efter födseln bara för att vi ska få mjölken istället gör mig inte heller så sugen.
    Tycker ni är grymma på att belysa sådana frågor och vet att ni aldrig skulle vilja att djur skadas, eller era toppar pumpas med skit för den delen. Tummen upp för att ni käkar veggo ibland. Kolla på cowspiracy, den är en riktig ögonöppnare. Kramar till er ni är grymma!

    Tankeställare 2015-11-03 09:30:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!