Inte på topp

vanja wikströmHörrni. Det är lite skavigt i dag. Jag känner mig låg, opepp på typ allt och fullkomligt energilös. Som ett utsketet äppelskrutt, typ. Jag är stressad över tusen grejer, ledsen över några andra, frustrerad över en tredje och besviken på en fjärde. Ingen bra dag, helt enkelt.

Tänkte först skriva ett långt inlägg om varför det känns såhär just nu, men sen ångrade jag mig. Av två anledningar. Dels för att jag någonstans känner på mig att i morgon är en annan dag – en annan dag med en annan energi som förhoppningsvis gör att allt känns bättre. Ibland har man ju såna dagar då allt känns piss, oavsett vad man gör. Och dagen efter är all pissighet som bortblåst. Inte för att sakerna som kändes pissiga är borta, men för att man kan hantera dem bättre. Mycket ”piss” i det här stycket märker jag, men det är väl rätt talande. Jag tror helt enkelt att i morgon kommer allt kännas mycket bättre, och då har jag ingen lust att hålla på å böla i dag.

Den andra anledningen till varför det där långa inlägget får stryka på foten är för att jag helt enkelt inte orkar skriva det. Jag behöver gå och lägga mig typ NU, sova i 14 timmar och…ladda om. Så jag tror att jag gör det, och slutar att lägga energi som jag inte har på den här dagen. Godnatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Mycket riktigt, ibland är det bättre att bara glömma de här dagarna… Jag brukar lyssna på er podd, blir alltid på bättre humör 🙂 Svårt knep att ta till för sig själv kanske när du är med och gör podden.

    Kattis 2015-10-30 16:20:52 http://www.sadnesstheory.com
    Svara
  • Man får ha sådana dagar, hoppas det känns bättre idag 🙂

    Jenny W 2015-10-29 13:41:27 http://None
    Svara
  • Hoppas det känns bättre idag!
    En liten hälsning som kanske piggar upp är att du får mig att vilja göra saker. Saker som legat och grott länge men aldrig kommit ut. Nu jävlar…! #höstlöfte15 #storjäklainspirationskälla

    ida 2015-10-29 10:53:37 http://www.idasundell.se
    Svara
  • Hej vanja:) Så kan man känna ibland, men precis som du säger så e det en ny dag imorron 🙂 du är inte mer än en människa.. Klar du oxå ska få må dåligt över saker! Konstigt vore ju annars… Men jag tycker iaf att du är världens inspirations människa 🙂 älskar din och din familj blogg, youtube kanal mm… <3 ni är helt underbara med en fin undrbar son:) ta hand om dig nu 🙂 du ska se att dagen imogon blir bättre !

    Nathalie 2015-10-29 04:18:12 http://None
    Svara
  • Tråkigt att du har en dålig dag, jag hoppas du mår bättre i morgon fina du!
    Kram

    Fia 2015-10-29 00:30:28 http://nouw.com/ztafy
    Svara
  • Hoppas du får sova ordentligt inatt och vakna till en bättre dag imorgon, strålande fin är du i alla fall! Och tänk hur många andras pissiga dagar du glittrar till med din härliga blogg 🙂

    cecilia. 2015-10-29 00:02:50 http://None
    Svara
  • Vi har alla sådana dagar i bland, jag hade en sån dag förra onsdagen. Det känns ofta bättre när man fått sova ordentligt

    Sara 2015-10-28 22:18:27 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!