Ställ frågor till oss!

vanja-wikström-josefin-dahlberg-podd-5I morgon är det dags för ny poddisinspelning, och eftersom fråga/svarsavsnittet blev så himla poppis tänker vi att vi kör en till frågepoddis! Så peppra oss nu – vad vill ni veta? Ni kan ställa frågor om allt mellan himmel och jord; högt och lågt, djupt och ytligt! Undra på bara så ska vi svara så bra vi bara kan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
  • Skulle ni kunna prata lite om ”första gånger” kopplat till ert kärleksliv, och samtidigt också kanske diskutera om hur vanligt det är att ha en väldigt sen första kyss etc.

    Dessutom, om ni hade gillat någon på jobbet som ni bara haft ett par samtal med, hur skulle ni göra för att försöka utveckla denna relation?

    Hanna 2015-10-20 22:32:39 http://None
    Svara
  • Lever ni efter några principer? (Vet att Josefin har sin princip ang. alkohol)

    a 2015-10-20 20:21:22 http://None
    Svara
  • Har en fråga till er båda!
    Hur exakt redigerar ni era bilder på instagram? 🙂

    Kram!

    Amanda 2015-10-20 10:49:11 http://None
    Svara
  • Kan ni inte prata lite om sexualitet i podden. Alltså typ er syn på olika sexualiteter osv. Det vore väldigt intressant att lyssna på. 🙂

    Sofie 2015-10-20 01:58:20 http://None
    Svara
  • Hur har sexlivet förändrats sen Iggy kom? Hur ofta får man egentligen till det som småbarnsförälder?

    Och preventivmedel, några tips på om det är bra/dåligt att köra på samma metod man gjorde innan man fick barn som efter förlossningen?

    Har ni provat menskopp?

    Hur mkt tjänar du på din blogg, instagram, podd och vlogg. Alltså inte tillsammans utan var för sig?

    Lena 2015-10-20 00:26:47 http://None
    Svara
  • Hur svårt kan det EGENTLIGEN vara att få till en dejt med Lovisa och Darin? Detta måste ju gå att ordna.. Pepp!!!! Efterlys i poddis!

    Ellen 2015-10-19 23:59:47 http://ellfi.blogg.se
    Svara
  • Era motton i livet? 🙂

    Emelie 2015-10-19 23:25:07 http://None
    Svara
  • 5 långa.

    – Vad tänka på för att välja det bästa bloggnamnet. Ni har era egna namn. Är det bäst enligt er själva?
    – Bloggportal eller egen domän?
    – Hur våga slopa anonymiteten på nätet? Ni är båda väldigt ärliga och offentliga, är det något som krävs för att komma dit man vill med sina sociala medier?
    – Om ni skulle flytta. Vart och varför?
    – Vilken superkraft skulle ni vilja ha och varför?

    5 snabba.

    Kaffe eller te?
    Favoritfilm?
    Favoritbok – (vilken bok läser du just nu? (extra fråga))
    Bästa årstiden?
    Favoritblomma?

    JoLi 2015-10-19 23:23:36 http://None
    Svara
  • Hej,

    Frågan riktar sig till dig Vanja, kan du inte berätta om din förlossning.

    Frida 2015-10-19 21:38:49 http://None
    Svara
  • JA det här har jag längtat efter! Älskar poddisen, skapar vardagsglädje deluxe! Undrar av någon anledning lite lika som föregående kommentarer, vill du/ni ha syskon till Iggy och varför/varför inte? Vad lägger ni helst och mest pengar på? Heja er!!

    Elin 2015-10-19 21:36:19 http://elinsoderholm.for.me
    Svara
  • Hej! Hur gör man för att få tillbaka sin man? Vi har varit tillsammans i 10 år, gifta i fyra. Stabilt förhållande, inga svackor. Mycket kära. 34&35 år, välutbildade, fasta jobb, aktiv fritid. Fick en iofs oplanerad men grymt efterlängtad dotter i jan. Tyvärr fick jag en depression under graviditeten som (såklart) övergick i förlossningsdepression efteråt. Har aldrig varit i närheten av den typ av diagnos. Är fortfarande inte frisk, käkar antidepressiva. När lillan var två månader började min make ”jobba över” mycket. Det gör han i perioder, inget konstigt med det, krävs av hans typ av jobb. Visade sig dock två månader senare att ”jobba över” betydde ”vänstra med en kollega”. När dottern var fyra månader kom han helt enkelt inte hem mer, flyttade ihop med kollegan (som i sin tur lämnade sin sambo). Jag blev helt överrumplad, tagen på sängen. Ingen, INGEN, varken familj eller vänner hade fått någon som helst förvarning. Nu har det gått fem månader. Och jag vill ha min man tillbaka. Ja, jag vet att han betett sig som ett svin. Men jag vill ändå försöka laga min familj. Han vägrar familjerådgivningen, psykolog. Han vill dock gärna umgås med mig och dottern. Då håller vi sams och har riktigt roligt och trevligt. Ingen utifrån skulle tro annat än att vi fortfarand levde tillsammans. Men så fort vi pratar om ”oss” eller ”dem” (han och kollegan) går han i försvar. Hur 17 ska jag göra!?!?

    Anna 2015-10-19 21:01:04 http://None
    Svara
  • Hej på er! Jag undrar hur och när ni träffade varandra första gången. Vart brukar ni köpa era kläder? Ni båda är så inspirerande.

    Hanna 2015-10-19 20:59:46 http://wwww.kreativiteter.blogg.se
    Svara
  • Måste först bara säga att jag Älskar poddisen! Min fråga till er båda är, hur ser ni på märkerskläder,märkesväskor,märkesskor osv? Alltså ser ni det som viktigt och statusgivande eller bara helt onödigt? Och köper ni saker bara för märkets skull?

    Sandra 2015-10-19 20:05:17 http://None
    Svara
  • Kul med frågepodd! Slänger ut några stycken 🙂
    1. Vore kul att höra era tankar om barn, Vanja vill ni ha fler barn? Och Jossan vill du ha barn någon gång i framtiden? Favoritnamn?
    2. Har ni körkort? Isåfall, hur är ni som bilförare?
    3. Tankar kring preventivmedel, använder ni något nu? Vad har funkat bra/dåligt för er?
    4. Vill ni gifta er?

    Tusen tack för en fantastisk poddis <3

    Cecilia 2015-10-19 18:39:02 http://None
    Svara
  • Älskar poddisen! Längtar alltid som en tok efter nästa avsnitt! 🙂
    Jag har en fråga som då riktar sig främst till dig Vanja. Hur tänker ni kring syskon till Iggy? Vet att ni har sagt att ni vill ha syskon men att det inte är aktuellt just nu. Så undrar mer hur ni tänker framöver. Vet att man inte alltid kan bestämma själva, men om ni fick önska, hur gammal skulle ni vilja att Iggy ska vara den dagen han blir storebror? Har själv en liten kille hemma som är några månader yngre än Iggy och funderar själv lite kring detta. Vi har väl resonerat så att om vi fick önska så skulle det komma ett syskon om 1,5 till 2 år typ och då är han ju runt 3 år. Men hur ser ni på det?
    Kram till dig och Jossan <3

    Josefin 2015-10-19 18:27:11 http://None
    Svara
  • hur ser ni på att äta sötsaker varje dag. Mår ni bra utav det eller hur ser ni på saken att äta det. Har ni problem med fettma eller har ni haft? Hur ser du Vanja på det med Iggy och äter han det sötsaker som ni äter? Det här är en fråga till er båda.

    Mvh Christin

    Christin 2015-10-19 18:01:47 http://None
    Svara
  • Hej!
    Jag undrar om ni är helt nöjda med era liv? Jag kan uppleva att jag aldrig blir riktigt nöjd med mitt liv även fast jag tycker jag lever ett bra liv.Jag tänker ofta att om jag bara kommer in på drömutbildningen eller får drömjobbet kommer jag bli nöjd men när jag når målet känner jag att jag vill ännu högre för att vara nöjd.

    Alice 2015-10-19 17:55:36 http://None
    Svara
  • Hej Josefin och Vanja! Jag undrar om ni har några tips på hur man blir social som person? Jag är bara 15 år gammal men jag känner att jag har svårt för att prata med folk och att jag vill bli mer social! Kram och tack!

    Svara
  • Hej. Jag har en fråga till dig Vanja. Tar ni ofta med Iggy när ni går ut och äter middag på restaurang etc, eller skaffar ni alltid barnvakt? Hur ”jobbigt” är det att ha med sitt barn och hur brukar omgivningen reagera? Jag förstår att det såklart kan vara olika från dag till dag och olika för olika barn, men jag undrar hur ni resonerar då det kommer till er och Iggy?

    Mvh en som är gravid och hoppas kunna ta med sitt barn på restaurang ibland…

    Linn 2015-10-19 17:36:31 http://None
    Svara
  • (PLUGGPAUSE)
    Hur kom ni på namnet Iggy? Och vad vad skulle namnet blivit om Iggy vart en tös? Och Jossan: vilka namn har du på din lista för framtida barn? Kram från två skoltrötta tjejer från Linnéuniversitetet

    Jojjo & Thilda 2015-10-19 17:16:05 http://None
    Svara
  • Jag funderar lite över detta med alkohol och barn.. Hur du Vanja tänker kring det, hur bör man dricka när man har barn kring sig? ska man överhuvudtaget göra det? Eller vill man visa ett ”sunt” drickande? Om det händer nåt och båda föräldrarna har tagit ett glas vin till middagen t.ex. Och när barnet/barnen blir äldre, vilken sorts förebild bör man vara då? Får barnvakten (menar snarare mormor än grannens dotter =))ta ett glas vin? Är ju jätteintressant att höra Josefines syn på det hela (med tanke på hennes beslut att inte dricka) även om hon inte har egna barn.

    Själv känner jag att jag hamnat lite i prettoträsket här, vill helst vara spiknykter om det finns barn i närheten… Enligt mig känner barnen ofta av salongsberusningen långt innan de vuxna gör det…

    Mvh Lina

    Lina 2015-10-19 16:51:47 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!