Snyggaste kudden EVER!

Processed with VSCOcam with hb1 presetNi vet ju att jag snöat in totalt på zebramönstrat den senaste tiden, och nåt jag spanat läääänge efter är den PERFEKTA zebrakudden att ha i soffan. Men det har varit SÅ satans trixigt! Mönstret har varit för stort, för litet eller för ”overkligt”. Det har varit för blanka tyger, för vita vitor (alla våra andra kuddar är svarta och benvita, då blir det tokfel med en som är svart och kritvit tycker jag) eller fel format.

Gissa då hur EXALTERAD (jupp, jag blir EXALTERAD och lite svettig i händerna när jag hittar RÄTTRÄTTRÄTT på inredningsfronten) jag blev när jag hittade ovan raring? SÅ. RACKARNS. EXALTEEEEEERAD! Efter veckor av sökande så hittade jag äntligen den perfekta zebrakudden. Mönstret är klockrent, färgerna spot on och tyget helt rätt. Jag överdriver inte när jag säger att jag ÄLSKAR den här kudden!

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetJamen ni ser ju. SÅ fin! SÅ gossig! Den är gjord i grovt bomullstyg med lite tvättad effekt typ. Så jäkla snyggt – och mjukt! Hursomhelst känns det så skönt att vi börjat ta tag i inredningsprylen igen efter ett par veckors stiltje. Vi har helt enkelt inte haft tid att rådda. Men nu är vi back on track. Har faktiskt klickat hem ett gäng härliga grejer till som är på väg till Folkungagatan as we speak. Ska visa er såklart, coming up i el bloggo!

Och hörrni – om det är någon annan som blir sugen på att klicka hem den perfekta zebrakudden, så hittas den HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Vanja, var har du fyndat lövfatet som syns på första bilden? Superfint!

    Caroline 2015-10-14 22:09:11 http://None
    Svara
  • Fiint!
    Vad tycker du om Habitat? Ligger rätt nära er så du har säkert svängt in där. De har fina färgskalor och mycket i normalpris, tänkte på dig bland kuddarna när jag var där sist 🙂

    Maria 2015-10-14 00:22:04 http://None
    Svara
  • Alltså din snapchat är verkligen den BÄST jag följer! Du är så sjukt grym och så himla rolig

    Linnea 2015-10-14 00:15:06 http://None
    Svara
  • Vanja, var är din fina gröna tröja ifrån?

    Sofia 2015-10-13 23:10:23 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!