Intervjuad i Bloggbusiness

IMG_3623Igår var jag ju som ni vet trött så in i bängen. Men! Nåt som piggade upp mig och fick mig att bli alldeles sådär svettigt engagerad, var att jag blev intervjuad av Bloggbusiness-podden! Det är en poddis som tar upp hur man gör business av sin blogg, och jag var i extremt fräsigt sällskap då andra som blivit intervjuade i Bloggbusiness är Sandra Beijer, Emma Lindquist (Att vara någons fru), Underbara Clara, Linda Hallberg och Jossan. Ingen dålig uppställning va?

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetProgramledare är underbara La Linda, som även är grundare av nätverket Better Bloggers som Bloggbusiness-poddisen är en del av. Better Bloggers är ett yrkesnätverk för bloggare som hjälper bloggare att bygga sina varumärken, nätverka, sätta villkor för samarbeten osv. Sjukt bra idé tycker jag, då bloggbranschen är så ny, så alla som är inblandade i den (oavsett om man driver eller samarbetar med en blogg) behöver verkligen lite hjälp på traven för att göra det bästa möjliga av denna cybervärld.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetDet var en sjukt rolig timma, och Linda ställde så jäkla bra frågor. Vi pratade om hur man bygger sin blogg och sitt varumärke, hur man kan göra business av sin blogg, och vikten av att ha en enorm respekt för sina läsare i den processen. Vi kom även in på feminism (hmmm, kan jag prata om NÅT utan att komma in på det? DON`T THINK SO!), vikten av att veta sitt värde och en rackarns massa mer!

Poddisavsnittet kommer ut i morgon, tycker verkligen att alla som är intresserade av det här med bloggande ska lyssna. Ni som är intresserade av mig borde också göra det he he, för vi fick till ett så himla personligt och kul samtal jag å Linda. Spana in Better Bloggers här, och slink gärna förbi Lindas egen blogg här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • KUL att lyssna på dig i Blogbuisness! Hittade till din pod för ett tag sedan och älskar energin ni sprider!

    Sara i Åre 2015-10-15 11:18:26 http://www.traningsgladje.se
    Svara
  • Åhhh, tack för detta jättefina inlägg! Jag sitter och klipper poddis as we speak, kommer bli så rackarns bra. Puss!

    La Linda 2015-10-13 22:51:02 http://betterbloggers.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!